Annoncørbetalt indhold

5 aktiviteter på Fyn, du kan lave i påskeferien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Påsken står for døren med påskefrokoster, sommerhusture og en masse chokolade. Ungerne er hjemme fra skole, og familien er samlet. Med hvad skal I tage jer til? Det er begrænset, hvor mange gange man kan tage et slag ludo.

Vi har samlet 5 bud på aktiviteter for familien eller for dig selv. Så kan din påskeferie blive lidt mere spændende, og du kan opleve alt det, som Fyn byder på. Læs mere her, hvis du vil finde endnu flere oplevelser og aktiviteter på Fyn.

Annonce


Kanotur ned ad Odense Å

Med det smukke aprilvejr kan en tur ned ad åen lokke. Aktiviteten er både for store og små. Sammen kan I få nogle hyggelige timer samtidig med at være aktive.

Pak en picnickurv og gå i land ved bredden. Eller nyd dyrelivet, når I følger strømmen ind i Odense Centrum. Der er lagt i ovnen til en skøn dag i roligt tempo.


Ølsmagning i massevis

Trænger I til at skifte påskebryggen ud med nogle autentiske øl fra bryggerierne på Fyn, så kan du finde flere ølsmagninger. Lær hvordan øllen bliver brygget og bliv klogere på nogle af Danmarks mikrobryggerier. Der er ikke mindst smagsprøver, så du kan finde den perfekte øl til påskefrokostbordet.

Der findes flere bryggerier på Fyn, så du kan finde et sted nær dig.


Segway i det fynske

Er du mere til at se Fyn fra land, kan du leje en segway og tage på tur eller lave konkurrencer. Segway kan være sjovt både som familietur eller som en tur med vennerne. Du skal ikke tænke på sikkerhedsudstyr eller instruktion – du skal bare medbringe en ordentlig balance og så skal du nok blive hjulpet godt igang.


Madkurser for store og små

Chokolade, flødeboller eller pizza? Der findes en masse kurser, der kan lokke børnene i køkkenet og give noget lækker aftensmad. Gættede I ikke, hvem der havde sendt gækkebrevet, er det måske en ide at tage på chokolade kursus, så påskeægget kan blive helt, som I vil have det.

Skal sommerens grillfester have et løft, findes der også grillkurser eller kurser i at lave den perfekte cocktail.


Bridgewalking over Lillebælt

Som det eneste sted i Europa, kan du komme på bridgewalking på Fyn. På den gamle Lillebæltsbro er det muligt at komme helt op i højden og mærke trafikken under dig. En unik oplevelse med en fantastisk udsigt, som du sent vil glemme. Læg højdeskrækken derhjemme og lad adrenalinen pumpe rundt i kroppen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.