Annonce
Faaborg-Midtfyn

5 år med Best Company: - Jeg udlever stadig min drøm

- Den travleste dag, jeg har haft, var under vægtertræffet, hvor der var en masse vægtere og deres koner i byen. Sådan nogle dage tænker jeg tilbage på, når der er langt mellem kunderne en grå januardag, fortæller Maria Larsen. Foto: Maria Retoft Pedersen

Maria Larsen kunne onsdag fejre fem års jubilæum for overtagelsen af forretningen i Østergade, hvor hun sælger tøj til kvinder. I fremtiden drømmer hun om en webshop.

Annonce

Faaborg: Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Maria Larsen, da hun i 2013 overtog Best Company i Østergade i Faaborg. Og det er stadig en drøm, der udleves.

I onsdags var det fem år siden, hun overtog forretningen fra Marianne Roed Jensen, og det blev naturligvis markeret med kaffe, brunsviger og Baileys i butikken hele dagen.

Da Maria Larsen overtog butikken i 2013 var det midt i krisen. Og konkurrencen med netbutikker spidsede til.

- Jeg har hele tiden måttet finde på noget nyt. I dag har jeg en god forretning med mange kunder, og det gav mig da helt sikkert blod på tanden, at jeg kom igennem de første år. Jeg tænkte, at herfra kan det kun gå fremad, fortæller hun.

Siden har hun blandt andet satset en del på modeshows og på venindeaftener.

På sigt drømmer hun også om at åbne en webshop ved siden af.

- Men det kræver ligeså meget som at have butikken her. Så det bliver ikke lige med det første. Jeg har jo også en familie og nogle venner, jeg gerne vil se, griner hun.

I dag har jeg en god forretning med mange kunder, og det gav mig da helt sikkert blod på tanden, at jeg kom igennem de første år. Jeg tænkte, at herfra kan det kun gå fremad.

Maria Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce