Annonce
Navne

Svendborg Golf Klub henter gammel kending ind som træner: - Det var svært ikke at sige ja

Rolf Pedersen bliver ny træner i Svendborg Golf Klub. Foto: A. Fabricius

Opdateret fredag den 24. januar klokken 14.15.

Svendborg Golf Klub kan nu præsentere sin nye træner, som bliver Rolf Pedersen, der er gammel kending af klubben, og som afløser Fredrik Johnsson som træner.

Rolf Pedersen er 51 år gammel og begyndte at spille golf som seksårig.

Han har tidligere haft sin gang i klubben i Svendborg, hvor han har været både trænerassistent og greenkeeper. Rolf Pedersen har også været tilknyttet golflinjen på idrætsefterskolen i Oure samt i et par sæsoner haft at gøre med junior- og eliteudvikling i Mølleåens Golf Club ved Farum.

De seneste seks sæsoner har Rolf Pedersen været assisterende træner i Odense Eventyr Golf, og når han nu siger ja til jobbet som træner i Svendborg, skyldes det da også netop disse erfaringer.

- Jeg har tidligere været assisterende træner i Svendborg Golfklub og har været ude at prøve mig selv af i forskellige sammenhænge. Så jeg er nok nået til det sted i min karriere, hvor jeg tænker, at jeg er godt nok rustet til at tage tøjlerne selv. Og så er det jo også en klub, som jeg har haft tilknytning til og været glad for, så det var svært ikke at sige ja, forklarer Rolf Pedersen, der formelt tiltræder den 1. februar.

Annonce
Rolf Pedersen bliver ny træner i Svendborg Golf Klub. Her ses han undervise i forbindelse med Golfens Dag i 2016 i Odense Eventyr Golf.Arkivfoto: Hasse Frimodt

Klubben skal sætte dagsordenen

Hans første arbejdsdag er mandag den 3. februar, hvor klubben og dens medlemmer igen vil have adgang til træning som tidligere. Derudover forventer han, at et samarbejde mellem klubben og Rantzausminde Skole kommer til at køre videre.

- Med hensyn til nyt vil jeg tage det bedste af det, der har præget klubben de seneste par sæsoner og prøve at bygge videre på det fundament. Det er blandt andet at følge op på skolegolf, så det kan køre videre.

- Men for mig handler det også om, at klubben sætter dagsordenen, og så vil jeg byde ind med mine egne ideer, nytænkning og den erfaring, som jeg selv kommer med, så vi i fællesskab får det bedste ud af det, siger Rolf Pedersen, der bor i Bovense ved Nyborg med sin hustru Annette.

Foruden ny træner søger Svendborg Golfklub netop nu også en ny golfmanager. Ifølge klubbens sekretariat er den proces godt i gang, og der er ansøgningsfrist den 7. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Kerteminde For abonnenter

Gense hele borgermødet: Er byggeriet på Nordre Havnekaj en rigmands-ghetto eller en gave til byen?

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce