Annonce
Nordfyn

44.000 kroner i støtte: Legeplads i Uggerslev bliver forbedret

Borgerne i Uggerslev kan se frem til at det grønne område ved legepladsen både bliver forsynet med borde- og bænkesæt, en hytte og plancher. Foto: PR-foto
Borgerne i Uggerslev kan se frem til, at legepladsen bliver endnu pænere at se på. Gennem en ansøgning ved Nordfyn Kommunes pulje til lokale initiativer er det lykkes at få penge til at forbedre det grønne område.
Annonce

Uggerselv: Et borde- og bænkesæt, en hytte med flisebelægning og plancher som fortæller om lokalområdet. Det er, hvad borgerne i Uggerlsev kan se frem til ved legepladsen på Gl. Skolevej, hvor Lokalrådet Løkkemarken har haft held og dygtighed til at skaffe støtte til projektet.


Et projekt som det i Uggerslev rammer lige ned i det, vi gerne vil med puljen til lokale initiativer. Det er vigtigt, at vi har nogle steder i lokalområderne, hvor folk kan mødes.

Mette Landtved, formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget


Det er blot halvandet år siden, at legepladsen sidst fik et ansigtsløft. Dengang var det selve legepladsen, som blev forbedret med legeredskaber.

Hele projektet var budgetteret til at koste lidt over 64.000 kroner, og det lykkedes Lokalråd Løkkemarken at få 44.000 kroner i støtte, som de havde ansøgt gennem Nordfyn Kommunes pulje til lokale initiativer, fra Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget. Resten af pengene blev fundet gennem et lokalt sponsorat og egenfinansiering.

Annonce

Ikke meget betænkningstid

Det krævede heller ikke meget betænkningstid, før projektet blev godkendt i det politiske udvalg.

- Et projekt som det i Uggerslev rammer lige ned i det, vi gerne vil med puljen til lokale initiativer. Det er vigtigt, at vi har nogle steder i lokalområderne, hvor folk kan mødes.  Endelig er initiativet også med til at fremme vores ambition om at blive Danmarks bedste friluftskommune, fortæller Mette Landtved, formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Coronasmitten stiger stadig i Vollsmose: Politikere afviser at lukke bydelen helt ned

Annonce