Annonce
Odense

44-årig tog otte centimeter foldekniv med i retten og fik straksdom

En 44-årig mand fik onsdag en straksdom for at medbringe en kniv ind i Retten i Odense. Foto: Michael Bager
Annonce

Odense: En 44-årig mand fik onsdag en straksdom for at have taget en kniv med ind i Retten i Odense.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 44-årige var tirsdag for retten, hvor han var tiltalt i en anden sag, der handlede om butikstyveri, besiddelse af kniv og en sag om euforiserende stoffer. Og det var i sikkerhedskontrollen på vejen ind til denne retssag, at kniven blev opdaget.

Anklageren i sagen opdagede dog først, at den tiltalte var blevet taget i sikkerhedskontrollen efter, at dommen på tre måneders fængsel til manden var afsagt.

- Først bagefter, da vi var på vej ud af retslokalet, fandt jeg ud af, at der faktisk stod en politipatrulje og ventede på ham, fordi der var blevet fundet en otte centimeter foldekniv i hans lomme i sikkerhedskontrollen. Det havde rettens vagt selvfølgelig meldt til politiet, og derfor ventede patruljen på ham, da retsmødet var slut, siger anklager Daniel Rokkedahl fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

Manden blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han fik en straksdom på yderligere 60 dages fængsel. Med i straksdommen var også et indbrud, som man ikke havde nået at få med i tirsdagens dom.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce