Annonce
Nyborg

43-årig mand med Downs Syndrom blev efterlyst: Nu er han fundet i god behold

Arkivfoto: Kathrine Becher Damkjær
Mandag eftermiddag forsvandt 43-årige Jesper Tougaard. Politiet bad om assistance til at finde den handicappede mand, som formodentlig var forsvundet i Nyborg. Mandag aften blev han fundet i Køge.

Mandag eftermiddag klokken 14 satte 43-årige Jesper Tougaard sig på toget fra Roskilde mod Bramming, men på grund af sporarbejde på Vestsjælland var han nødt til at stige af toget og tage en togbus fra Ringsted til Nyborg.

Da han ankom til Nyborg, kom han ikke med toget mod Jylland og formåede at forsvinde, inden DSB-personalet fandt ham. Det fik Fyns Politi til at bede om hjælp med at finde ham.

- Sidste gang, han er set, er på stationen i Nyborg omkring klokken 16. Der er tale om en mand med Downs syndrom, som ikke kan tage vare på sig selv. Vi har en formodning om, at han heller ikke er i stand til at søge hjælp på egen hånd. Hvis man ser ham, må man meget gerne skynde sig at ringe 114 og fortælle, hvor han befinder sig. Og eventuelt blive sammen med ham, indtil nogen kan hente ham, sagde vagtchefen hos Fyns Politi først på aftenen.

Klokken 20.12 fortalte vagtchefen, at Fyns Politi havde fået henvendelser fra Fredericia og Rødekro i Sønderjylland, hvor togpassagerer mente at have set Jesper Tougaard. Men det blev aldrig bekræftet.

Kort før klokken 21 fik Fyns Politi besked på, at Jesper Tougaard var fundet i god behold i Køge. Hvordan han er havnet der, ved vagtchefen ikke.

- En tese kunne være, at han har taget toget hele vejen til Rødekro og er kørt med retur hele vejen til Køge. Det kunne godt lade sig gøre inden for tidsrammen. Men jeg ved ikke, hvordan sporarbejdet påvirker de forskellige ruter. Jeg vil også gerne vide, hvor han har været i landet, men det tvivler jeg på, at vi nogensinde får at vide, siger vagtchefen, der glæder sig over, at den handicappede mand er fundet i god behold.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce