Annonce
Odense

4000 økologiske og gratis æg i Dalum: Købmand i krig mod madspild

Økologiske og gratis æg - det er 'ægge så dårligt endda. Hvis man er hurtigt ude torsdag aften i Dalum, kan kan man få et tilbud udover det sædvanlige. Foto:Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Hvis man vil hente gratis økologiske æg, skal man være hurtig torsdag aften. Købmanden i Rema 1000 i Dalum, Odense har 400 fejlfrie pakker æg, som han er nødsaget til at smide ud. Men skraldebilen kommer først i morgen.

- Madspild - øv øv øv....

Sådan indleder købmanden fra Rema 1000 i Dalum, Odense sit seneste Facebook-opslag. Købmanden er nemlig nødsaget til at smide 400 pakker økologiske æg ud.

- På grund af simple trykfejl på æggeskallerne, skal vi desværre kassere cirka 400 pakker økologiske æg, skriver købmanden, der også skriver, at æggene intet fejler.

Der er ingen tvivl om, at købmanden rigtig gerne vil være i julehumør, men teknisk set må han formentlig ikke uddele gratis dagligvare. Derfor er det jo heldigt, at affaldsrummet er for småt, og at de derfor kan stå på en ganske tilgængelig rampe i aften:

- Vi har ikke plads i vores affaldsrum, hvorfor de desværre er nødt til at blive kørt direkte fra vores kølerum og stå ude på vores meget tilgængelige (og ulåste) rampe fra kl. 20.00 i aften til skraldemanden kommer i morgen tidlig.

Annonce

De tilgængelige æg kan tilsyneladende hentes torsdag fra klokken 20.00 på rampen bag butikken, der ligger på Dalumvej 89 i Odense.

Men begiver man sig ud i det knaldgode tilbud, får man nok kamp til stregen. I skrivende stund har opslaget fået 266 kommentarer, knap 1000 likes og 520 delinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

FIF-hæder til Torben Simonsen

Annonce