Annonce
Kultur

400 år gammelt værk nomineret til Årets børne-/ungdomsforestilling: - En hyldest til fantasien

Nørregaards Teaters "Don Quixote", der havde Bo Larsen og Klaus Andersen på rollelisten, er nomineret til Årets børne-/ungdomsforestilling. Foto: Bobby Mandrup
Nørregaards Teater genfortolkede "Don Quixote", og nu er stykket nomineret til en Reumert som Årets børne-/ungdomsforestilling.

Odense: - Det er vildt dejligt. Vi vidste godt, at vi havde fat i en god forestilling, men at vi også bliver nomineret, er jo bare skønt, siger Carsten Wittrock, leder af Nørregaards Teater.

Teatret er nomineret for Årets børne-/ungdomsforestilling med det over 400 år gamle litterære værk "Don Quixote".

- Vi ser det som en hyldest til fantasien. Det er en kompleks historie, men den har også en galskab og et budskab om at tro på, at det man har, er godt nok. Jeg synes egentlig, der er ret mange ungdomsbudskaber i stykket.

Annonce


Det er vildt dejligt. Vi vidste godt, at vi havde fat i en god forestilling, men at vi også bliver nomineret, er jo bare skønt.

Carsten Wittrock, leder af Nørregaards Teater


Forestillingen er blevet til i samarbejde med AbstraXteater og skulle både have været opført på Nørregaards Teaters scener i Vollsmose og i Odense.

Coronarestriktionerne medførte, at spilleperioden i byens centrum aflyst, så Carsten Wittrock satser på, at de kan få revanche op til Reumert-festen.

- Det har været et mærkeligt år med abrupte spilleperioder, så nu spiller vi stykket i samarbejde med Momentum lige op til Reumert-festen for at fejre, at Reumert kommer til Odense. Så får vi også mulighed for at spille forestillingen for de kolleger, der ikke nåede at se den i første omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce