Annonce
Sydfyn

4 x vælgermøde: Grundskolen, det maritime og klima på programmet

Der er rig mulighed for at få stillet sin lyst til politiske debatter og vælgermøder den kommende tid. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Der er vælgermøder på Den frie Lærerskole i Ollerup, Simac, Sydfyns Elforsyning og i Christiansmøllen henover den kommende uge, hvor en lang række folketingskandidater har meldt deres ankomst.

Ollerup/Svendborg: Der er rig mulighed for både at møde og høre folketingskandidater debattere diverse emner her på Sydfyn den kommende tid.

Blandt andet til vælgermødet torsdag 23. maj på Den frie Lærerskole i Ollerup, der er arrangeret i samarbejde med Frie Skolers Lærerforening.

Her skal der tales om grundskolen, og i panelet sidder Stine Bardeleben Helles (AL), Rasmus Helveg Petersen (R), Jens Henrik Thulesen Dahl (DF), Jane Heitmann (V), Kasper Philbert (EL), Rolf D. Gøtze (Partiet Klaus Riskær Pedersen), Line Mørk (SF) og Jens Ole Madsen (Kristendemokraterne).

Næstformand for Frie Skolers Lærerforening, Monica Lendal Jørgensen, og kredsformand i Danmarks Lærerforening, Lone Clemmensen, fungerer som opponenter under debatten, der begynder klokken 17.

Forinden serveres kaffe og kage, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

Maritim debat

Dagen efter, fredag 24. maj, kan man opleve Rasmus Helveg Petersen (R), Alex Ahrendtsen (DF), Jonas Simonsen (LA) og Karsten Hønge (SF) debattere Det Blå Danmark på Simac.

Vælgermødet, som Danske Maritime og Simac står bag, er åben for alle og foregår mellem klokken 14.30 og 15.30, og interesserede kan tilmelde sig på email info@danskemaritime.dk.

Annonce

Dobbelt op på klima

Endelig er et af de allervigtigste spørgsmål i den aktuelle valgkamp på programmet ved to vælgermøder, der finder sted henholdsvis tirsdag og onsdag i næste uge.

Den 28. maj har Sydfyns Elforsyning stablet et klimamøde på benene, hvor man stiller spørgsmålet: Hvordan sætter vi strøm til et grønnere Danmark? Og i den anledning har de inviteret både den nuværende og den forhenværende energi-, forsynings- og klimaminister i form af Lars Christian Lilleholt (V) og Rasmus Helveg Petersen (R), der vil debattere med hinanden og med publikum. Debatten vil blive ledet af David Bernicken, redaktionschef på Fyns Amts Avis.

Arrangementet begynder officielt klokken 16.30, men inden da er SEF vært for en lille forfriskning. Kom derfor gerne klokken 16, opfordrer værterne.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at kombinere lysten til politiske debatter med en tur op til den historiske Christiansmøllen. Her har Go2Green stablet et vælgermøde sammen, hvor der primært skal tales om klima- og energiudfordringer.

Deltagerne til den debat er Rasmus Helveg Petersen (R), Rasmus Peter Henriksen (SF), Erling Bonnesen (V), Karl Magnus Bidstrup (AL), Bjørn Brandenborg (S), Jørgen Nielsen (K) og Alex Ahrendtsen (DF).

Mødet begynder klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce