Annoncørbetalt indhold

4 gode grunde til at købe et personligt domæne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Før du kan lancere og oprette din helt egen hjemmeside, kræver det et domæne. Et domæne er altså din hjemmesides adresse, som besøgende klikker sig ind på, når de skal besøge din hjemmeside.

Det kan også være, du har et CV eller portefølje, du ønsker at offentliggøre på et separat domæne. Det er her, det personlige domæne kommer ind i billedet. Er det begrænset, hvad du ved om personlige domæner – eller er du generelt bare i tvivl om, hvorvidt du skal købe dit eget, personlige domæne? Så kan du læse fire gode grunde til at handle nedenfor.

Annonce


Del dit CV med resten af internettet

Uanset om du er jobsøgende eller ønsker, at andre har adgang til og kan se dit CV, så bør du overveje at dele det offentligt på internettet. Det kan du kun, hvis du køber et personligt domæne. En af de første grunde til at købe et personligt domæne er derfor, at du blandt andet får mulighed for at dele dit CV offentligt.

Ud over CV kan du generelt linke til alle de dokumenter, du lagrer i skyen. Det kan for eksempel være en portefølje, som du også ønsker at dele offentligt med forbipasserende. Måske sætter du allerede nu spørgsmålstegn ved, hvad et personligt domæne egentlig er? Det får du forklaringen på her.

Et personligt domæne er nemlig med andre ord et domæne, hvor du deler ud af dine værdier, holdninger, erfaringer og måske arbejdsmæssige situation. Det vil sige, at det er helt op til dig at skabe et personligt domæne, som formodentligt skal opleves eller ses af andre. Et personligt domæne er altså kort fortalt dine subjektive holdninger og værdier, du lægger for dagen, uanset hvad du ønsker at lægge op. Køb f.eks. dit domæne her.


Gør din hjemmeside synlig

En anden grund til, at du skal købe dit eget, personlige domæne, er for at skabe synlighed. Uanset om du har din egen virksomhed, et offentligt CV, portefølje eller andet, er det altid en god idé med et personligt domæne. Det øger nemlig chancerne for, at netop din virksomhed eller produkt kan fremhæves i søgemaskinens søgeresultater.

Dertil kommer den bonus, at alle i Danmark i princippet kan få et .dk domæne i modsætning til andre lande, hvor der er begrænsede muligheder. Derfor er det blot med at gribe knoglen, hvis du går og overvejer at få din virksomhed eller andet produkt ud i verden.


Beskyt dit varemærke

En anden vigtig grund til at købe et domæne er blandt andet, at du på den måde både kan beskytte og øge dit varemærkes synlighed. Det giver nemlig først og fremmest en mere professionel tilgang til dit produkt, når du køber dit eget personlige domæne. Du kan købe et domæne hos en række forskellige domæneudbydere i Danmark. Her skal du være opmærksom på priser og pakker. De forskellige udbydere tilbyder nemlig forskellige abonnementer til forskellige priser.


Gør det nemmere for brugere at huske din webadresse

Hos de fleste udbydere har du mulighed for at beskytte dine kontaktoplysninger og samtidig være sikker på, at du får dit eget domænenavn. Du er derfor garanteret privatbeskyttelse og en fuld sikkerhed mod hijacking, fejl eller domænetab.

Få dit helt eget domænenavn, og personliggør det med det rette navn, så brugere i fremtiden har nemt ved at huske dig og din virksomhed. Kom i gang allerede i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.