Annonce
Erhverv

3F afviser HTS-angreb

3F afviser anklager fra arbejdsgiverorganisationen HTS, der ifølge fagforbundet gøder jorden for et regeringsindgreb med sin kommunikationsform.

Annonce

Fagforbundet 3F er dybt forundret over, at Falck's arbejdsgiverorganisationen HTS gennem Ritzaus Bureau opfordrer 3F til at løse Falck-konflikten. Ifølge Søren Andersen, der er forhandlingssekretær i 3F's transportgruppe, sker det med påstande i baghånden, som 3F ikke kan genkende.

Ifølge administrerende direktør Ole Krog, HTS, er det uansvarligt, at redderne har sagt nej tak til et tilbud fra Falck, der er 20-25 procent bedre end, hvad der er givet på det øvrige arbejdsmarked, og dermed giver syge mennesker i klemme.

- Jeg har meget svært ved at se nogen form for ansvarlighed i HTS' opførsel. Organisationen slynger om sig med tal, som vi på ingen måde kan genkende. I stedet for at snakke med medierne kan HTS kontakte os. Det er den eneste måde, vi kommer en løsning nærmere, og vi forhandler ikke gennem aviser og fjernsyn. Den form for kommunikation tjener kun et formål, nemlig at gøde jorden for et regeringsindgreb, siger Søren Andersen til 3F's nyhedsbrev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce