Annonce
Bagsiden

3D-vejledning: Sådan bygger du den perfekte snemand

Du kan scrolle dig hele vejen rundt om 3D-snemanden , og ja, du kan også se ham nedefra, og du kan klikke dig ind på vejledninger til de forskellige dele. Grafik: Leif Nørmark Sørensen
Ovenfra, nedefra og hele vejen rundt - Bagsidens snemandsgrafik viser det hele.
Annonce

Fyn: I gamle dage, dengang Bagsidedrengene var små og snedriverne store, syntes vi, at vi havde helt styr på, hvordan en rigtig snemand skulle bygges.

Men skal vi være helt ærlige, var der nok også dengang mange snemænd, der kollapsede under deres egen vægt eller var født med så mange K3'ere, at de skred sammen, når guleroden blev banket på plads.

Sådan behøver det ikke længere være. Takket være Bagsidens tredimensionelle byggevejledning til den perfekte snemand.

Annonce

Den klassiske snemand

Hvis du alligevel har din mobil med ude i snelandskabet, kan du klikke ind på fyens.dk/bagsiden eller faa.dk/bagsiden, finde denne artikel og klikke på  billedet af snemanden, som vi har scannet ind i 3D og forsynet med hjælpsomme anvisninger på de forskellige dele af en klassisk snemand.

Har du for eksempel styr på størrelsesforholdet mellem den store, den mellemste og den lille snebold?

Selv om den klassiske snemand er bygget af tre store snebolde, er vi stadig interesseret i at se, hvor mange snebolde, man kan bygge en snemand af? Har nogen af jer haft held med at bygge en fem-kuglers snemand? Eller er der en øvre grænse for, hvor mange kugler, man kan bruge? Tag et billede af din kunstsne og mail til: Bagsiden@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce