Annonce
Middelfart

38-årig får koncernansvar for børn og unge i Fredericia

38-årige Camilla Nowak Kirkedahl er konstitueret administrerende direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Hun blev mandag aften ansat af et enigt byråd som koncerndirektør for børne- og ungeområdet i Fredericia Kommune. Foto: Fredericia Kommune
Et enigt byråd ansatte mandag aften Camilla Nowak Kirkedal til ny koncerndirektør for børne- og ungeområdet. Hun træder ind på en post, hvor hendes afløser kun sad i få uger.
Annonce

Fredericia: Fredericia Kommune ansætter ny koncerndirektør for børne- og ungeområdet. Koncerndirektør Camilla Nowak Kirkedal.

I en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune fremgår det, at der siden april har været en grundig rekrutteringsproces frem til, at byrådet mandag aften valgte at ansætte Camilla Nowak.

38-årige Camilla Nowak Kirkedal, der kommer fra en stilling som konstitueret administrerende direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune.

- Børnene og de unge betyder alt for os i byrådet. Derfor er det en fornøjelse, at vi nu får en så kompetent og initiativrig leder med på holdet. Camilla Nowak Kirkedal har det overblik, der skal til for at sikre vores vision om en sammenhængende indsats for vores børn og unge. Samtidig er hendes profil skræddersyet til den samarbejdende organisation, vi har i Fredericia, udtaler borgmester Jacob Bjerregaard.

Camilla Nowak Kirkedal har ifølge pressemeddelelsen bred erfaring på børne- og ungeområdet, og har som administrerende direktør i Odense Kommune haft ansvaret for Børne- og Ungeforvaltningen. Camilla har udover den kommunale erfaring også bred erfaring fra regionale sammenhænge og private organisationer.


Camilla Nowak Kirkedal har det overblik, der skal til for at sikre vores vision om en sammenhængende indsats for vores børn og unge.

Borgmester Jacob Bjerregaard


Annonce

Dannede mennesker

Camilla Nowak Kirkedal ser frem til at starte i Fredericia Kommune efter sommerferien og udtaler:

- På børne- og ungeområdet har man et ekstraordinært ansvar for den kommende generations trivsel i hverdagen og muligheder i fremtiden. Børnene er vores fremtid, og for mig findes der ikke en vigtigere arbejdsopgave. Derfor glæder jeg mig meget til at samarbejde med medarbejdere og ledere i Fredericia Kommune om, hvordan vi skaber rammerne for, at alle børn bliver dygtige og dannede mennesker, som deltager aktivt i positive fællesskaber, siger Camilla Nowak Kirkedal og fortsætter:

- Jeg oplever et byråd, som har et meget velfungerende samspil – og i fællesskab finder de gode løsninger for kommunes mindste borgere. Jeg ser desuden frem til at være en del af en ambitiøs direktion i Fredericia Kommune, som tænker helhedsorienteret og ser på tværs af de kommunale kerneopgaver, siger Camilla Nowak Kirkedal.

Camilla Nowak Kirkedal er gift, har tre børn og bor i Odense. Camilla har første arbejdsdag i Fredericia Kommune den 3. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce