Annonce
Odense

34-årig kvindelig cyklist død i trafikulykke

Strækningen på Thomas B. Thriges Gade mellem Kochsgade og Hans Mules Gade, hvor et sammenstød med en anden cyklist tirsdag endte med at koste en 34-årig kvinde fra Odense livet. Foto: Kim Rune Jessen
Et banalt uheld tirsdag eftermiddag fik fatale følger for en 34-årig kvindelig cyklist fra Odense. Ifølge en 59-årig kvinde ville den 34-årige overhale hende, men de strejfede hinanden og væltede begge.
Annonce

Tirsdag eftermiddag kom to kvindelige cyklister på 34 og 59 år kørende i sydlig retning ad Thomas B. Thriges Gade på den dobbeltrettede cykelsti i den østlige side af vejen på strækningen mellem Kochsgade og Hans Mules Gade. Da den ene ville overhale den anden, kom de tilsyneladende til at strejfe hinanden, og det fik fatale følger.

De væltede begge to, og den 34-årige, der ikke bar cykelhjelm, slog hovedet ned i asfalten.

Vagtchef ved Fyns Politi, Ehm Christensen, fortalte tirsdag, at den 34-årige pådrog sig et svært hovedtraume ved styrtet, og ud på aftenen døde hun. Kvinden var fra Odense C.

Politiet oplyser onsdag, at den 59-årige har forklaret, at hun kun lige nåede at registrere, at den anden cyklist trak ud for at overhale. Så blev den 59-årige ramt bagfra, og begge kvinder væltede.

Ulykken skete klokken 14.51, og i første omgang blev Fyns Politi slet ikke involveret i sagen.

- Vi har lavet en færdselsuheldssag og har fået bilinspektører til at kigge på cyklerne. Men det var først efter, vi fik at vide, at kvinden var bragt på sygehuset, for i første omgang registrerede vi det bare som en tilskadekomst, fortalte Ehm Christensen, der tirsdag aften betragtede den ulykkelige sag som et hændeligt uheld.

Det er fortsat synspunktet onsdag, selvom sagen helt rutinemæssigt skal undersøges, fordi ulykken fik dødelig udgang, oplyser kommunikationskonsulent Sunniva Pedersen-Reng. Sagen kan først afsluttes officielt, når bilinspektørens rapport ligger klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

OB

Obbekjær klar for italienske S.P.A.L.

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Fyn

Ekstra smitsom: Den engelske coronavariant er fundet i prøver fra OUH hos både patienter og ansatte

Annonce