Annonce
Kerteminde

32 hold skoleelever til robot-konkurrence på Langeskov Skole

Grundskoleelever dyster om at køre med Lego-robotter. Arkivfoto
Annonce

Langeskov: Langeskov Skole/RobothusFyn indbyder til den fynske afdeling af et internationalt robotstævne i efteråret. Finalen afholdes lørdag 9. november på Langeskov Skole.

Hvert år afholdes den verdensomspændende Lego- og robotkonkurrence First Lego League. Deltagerne skal dyste i at lave de bedste projekter indenfor forskning og robotteknologi. Konkurrencen afholdes i 70 lande med mere end 200.000 deltagere.

Årets tema er City Shapers. Alle hold skal arbejde med et område eller en bygning i lokalområdet, som kan forandres til det bedre. En løsning skal fremlægge for dommerpanelet. Det kan handle om fællesskab og klimaløsninger. Derudover kæmpes der dagen lang med robotkørsel og programmering holdene imellem.

Der deltager i alt 32 hold fra forskellige kommuner og skoler fra hele Fyn. Dommere og de mange frivillige er fra Odenses robotindustri, det fynske erhvervsliv, politikere samt uddannelsessektoren.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce