Annoncørbetalt indhold

3 underholdende overspringshandlinger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I og med at mange ting er blevet hurtigere at gøre på grund af den teknologiske udvikling, kan vi presse langt mere ind i kalenderen end for blot en generation siden. Dermed er der potentielt også flere ting, vi måske ikke har lyst til, og finder på overspringshandlinger for at undgå. Det kan være for at slippe for at lave lektier, vaske op eller at cykeltræne på de fynske landeveje, da kan det være fristende at give sig til noget andet og sjovere i stedet for.


Annonce

Nogle mennesker er mere tilbøjelige til overspringshandlinger end andre, men de fleste af os benytter dem altså en gang i mellem.


Et lille hyggeligt spil på nettet 

Mens nogle absolut ikke ønsker at bruge deres penge på den slags, er der andre, der holder meget af spille på et af de mange online casinoer, der findes på nettet. Nogle dyrker særligt at spille med bonus og finder bonuskoder på sider som f.eks. henvisningskode.net. Hvis du begiver dig ud i spil om penge, er det en god idé at sætte nogle simple regler op for dig selv, så du ikke risikerer, at det kommer ud af kontrol.


Bare et enkelt kapitel 

Lydbøger er de seneste år blevet utroligt populære, og flere og flere udbydere kommer til. Ligesom med spil kan man risikere at blive lidt afhængig, men lige præcis med bøger er det nu ikke noget, man skal frygte. Hvis du er i gang med en god lydbog, kan det være fristende lige at snuppe et enkelt kapitel. At det så ofte ender med at blive flere kapitler, er en anden sag. Her kan man forsvare sin overspringshandling med, at det er godt og sundt at læse eller altså lytte. Du kan for eksempel vælge at lytte til en af Fyns kendte forfattere, her kan nævnes Kirsten Thorup, Carsten Jensen eller selveste H. C. Andersen.


En hurtig rundtur på de sociale medier 

En af de mest benyttede overspringshandlinger er at surfe på de sociale medier. Vi mennesker er nysgerrige væsener, og det er derfor nærliggende lige at tjekke, hvad der foregår på Facebook, Instagram eller et af de andre sociale medier. Selvom om man bare lige ville tage en hurtig rundtur, ender det dog ofte med at man falder i og der går meget længere tid end man havde planlagt. Hvis man følger mange sider eller er med i mange grupper, kan der være mange notifikationer hver gang, man lukker op, ligesom man også er nødt til lige at se feedet og blive opdateret på, hvad der er sket.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.