Annoncørbetalt indhold

3 ting du kan lave, mens du venter i testkøen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som om det ikke har varet længe nok, ser det ud til at vi nu går ind i en tid, hvor vi også her på Fyn skal holde afstand, spritte af og passe på. I takt med at smitten igen er stigende, må vi til det igen med at stille os op i testkøen og lægge nakken bagover. Køen er ofte lang, og ventetiden kan føles ligeså, så læs med her, hvor vi giver dig tre gode tips til, hvad du kan lave, mens du venter. 

Man skulle tro, at nu hvor de fleste er vaccineret burde det ikke være nødvendigt med test, men selv vaccinerede kan blive smittet, og der kan altså være situationer, hvor det kan være nødvendigt at blive tjekket for en sikkerheds skyld.

Annonce


Tjek Facebook eller snup et lille spil 

Når du har begivet dig mod de hvide telte man ser flere steder her på Fyn, har du sandsynligvis din telefon med, og da kan du bruge tiden i køen på at tjekke Facebook, skrive beskeder eller måske tage et spil blackjack online, hvis du er til den slags. Hvis køen er meget lang, kan det være en god idé at sætte en grænse for dig selv på, hvor meget du må spille, og dernæst gå videre til et af de andre forslag.


Lav knibeøvelser 

En anden mulighed for at fordrive ventetiden er at lave knibeøvelser. Dette er noget, ikke alle prioriterer, men ikke desto mindre kan det være en god investering og faktisk er det noget, alle kvinder bør have fokus på hele livet. Ofte har vi så travlt i det daglige, men i testkøen er der ikke så meget vi skal, udover at vente, så det kan altså være en oplagt mulighed for at gøre det eller komme i gang med det. Der findes mange guides rundt om på nettet, hvor du kan læse om, hvordan man gør det korrekt.


Podcast 

Den måde, rigtigt mange vælger at bruge tiden i testkøen på er at høre musik, podcast eller lydbog. Lydbøger er de senere år steget enormt i popularitet, og mange mennesker lytter jævnligt en bog. Selv om det bedste nu er en bog i papir, kan det nogle gange være praktisk med en lydbog i stedet for, for eksempel i testkøen, hvor man måske ikke lige havde fået sin bog med eller man synes, det er uhensigtsmæssigt at stå op og læse. Da kan lydbogen være en mulighed.

Der er altså flere ting, man kan få ventetiden til at gå med, og hvis der ikke er nogle af disse forslag, der frister, kan man altid blot stå og falde i staver og nyde en af disse små pauser, hvor man ikke skal noget.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.