Annoncørbetalt indhold

3 sunde fiskerestauranter i København

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

København er en by, hvor der ingen undskyldning er for ikke at få dækket sit anbefalede ugentlige indtag af fisk – medmindre man er allergisk selvfølgelig, så bliver det svært. Men i denne artikel vil vi slå et slag for et regelmæssigt indtag af fisk! Du får tre stærke kandidater til næste gang du skal ud at spise – alle sammen med fisk på menuen. Vi bliver jo anbefalet at spise mindst 350 gram fisk om ugen og gerne fed fisk.

Men hvorfor spise fisk? Hvor er vi glade for, at du spørger! Danskerne skal nemlig blive langt bedre til at spise fisk. Én af de allerbedste grunde er, at det er den bedste kilde for os til det vigtige D-vitamin. Danmark er nemlig et relativt koldt land med meget få varme sommermåneder om året. Derfor har de fleste danskere simpelthen ikke mulighed for at slikke nok sol til at få fyldt D-vitamindepoterne op. Især fed fisk er rig på netop D-vitamin. Gennem indtag af fisk får vi også fiskeolier, selen og jod, og behovene for dem får alle heller ikke dækket gennem den almene kost.

Hvor kan jeg så få al den fisk? Endnu et godt spørgsmål! Der er enormt mange muligheder for at få dækket sit indtag af fisk, især når man bor i midten af København. Her præsenterer vi tre steder, vi anbefaler, at du besøger snarest muligt:

OLIOLI – Amagerbros nye restaurant: Her kan du få din fisk i de trendy og super sunde Poke Bowls. Dette nye sted midt på Amagerbrogade er virkelig lækkert og leverer høj kvalitet. Udover at være indrettet hyggeligt og have meget servicemindet personale, så har OLIOLI innoveret Poke Bowl-scenen. De klassiske Poke Bowls serveres med rå fisk, som regel tun eller laks, men OLIOLIs menukort byder på meget mere end det. De har også et Build Your Own Bowl-koncept, så du får netop de ingredienser, du ønsker. De pakker det også gerne ned til take-away. Nyd din Poke Bowl med en af deres lækre juicer eller kaffer – vi anbefaler især at prøve deres Ice Latte!

Hooked - Fast fish done right: Bliver fisk lidt kedeligt for dig, og må det gerne være lidt snasket og crispy? Så finder du dig helt sikkert til rette hos Hooked. De har taget fisk i alle afskygninger og inkorporeret det i traditionelle fast food-retter på innovativ vis. Deres lakseburger siger spar to, man kan ikke få nok af deres sprøde Tempura wraps med indbagte rejer, og deres version af den klassiske ret Fish & Chips slår benene væk under dig. Så se at komme afsted og slæb dine kammerater med – også dem, der ”ikke kan lide fisk”!

Krogs – Fornem fisk: Når det skal være lidt finere, så spræller det hos Krogs. Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand er en over 100 år gammel restaurant, der altid har specialiseret sig i det bedste fra havet. Du er sikker på at få frisk fisk tilberedt af erfarne kokke, der ikke går på kompromis med råvarer eller kvalitet. Har du ikke været på fint besøg på Københavns bedste klassiske fiskerestaurant endnu, så bliver du med garanti overrasket. Alene anretningerne er til at dåne over for ikke at tale om smagsoplevelsen – out of this world! Nyd et gennemført fiskemåltid i unikke omgivelser med et godt glas vin eller bobler hos Krogs.

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.