Annoncørbetalt indhold

3 påskeborde: En borddækning med påskestemning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kunne du godt tænke dig at gøre lidt ekstra ud af årets påske borddækning, når familien endnu engang kommer til den årlige påskefrokost. Påsken er nemlig lige om hjørnet, og snart er det tid til at samles. Mange har en tendens til at springe på de gule duge, kyllinger af fjer og pustede æg, når det kommer til påskebordet. Men faktisk så kan påske borddækning komme i en mere alsidig udgave i forhold til dit brug af farver og former. Så hvis du står og mangler en elegant opdækning, som udstråler påske, hygge og forår, så kan du lade dig inspirere her i artiklen. Det kan være du mangler muligheder for interiør til bordet, så find dem alle her hos Illums Bolighus.


Annonce

Det naturlige påskebord

Det kan være du er til den naturlige borddækning, hvor at dit bord stråler af liv og glæde. Et bord, hvor foråret udspringer fra. Derfor kan du vælge at lave en påske borddækning, som er inspireret af naturens smukke farver. Du kan derfor sikkert vælge at finde dit klassiske porcelæn frem sammen med en dug i rolige farver, og så vælge noget bestik og pynt, som kan trække opmærksomheden til bordet. Du kan gå ud i din have, og finde små grene fra naturen, og samle dem i en stor vase midt på bordet, hertil kan du pynte med lidt æg og fjer, som matcher din borddekoration.


Et pastel pyntet påskebord

En god ide til dit påskebord er, at holde påskebordet så lyst og feminint som overhovedet muligt, og det kan du gøre ved, at lade dig inspirere af forårets pastelfarver. Når du begynder på din borddækning, så er det en god ide at holde sig til to eller tre farver for at få skabt et harmonisk og gennemført udtryk i din bordopdækning, så det ikke bliver rodet og for voldsomt, men smukt og elegant. Du kan eventuelt samle alle dine pastelfarvede vaser og krukker, som der står nede i kælderen, og dekorer dem med enten planter, grene eller afdæmpede farvede blomster. Dette kan være med til at skabe en enkel påskestemning, og deraf kan du også sagtens pynte bordet med chokoladeæg i de samme pastelfarver.


Et blomstrende påskebord

Sidst men ikke mindst, så kan du nemt bruge blomster til at få forårsstemningen frem på dit påskebord. Det kunne være en buket af tulipaner, påskeliljer og perlehyacinter, som kunne ligge ved hver kuvert. For at skabe en kontrast til det feminine blomstrende, så kan du vælge noget råt service af fx stentøj. Sæt gerne små vaser frem, som folk kan sætte deres buketter i, når i begynder på maden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.