Annonce
Kerteminde

3 meninger om planerne for Kerteminde Havnepromenade: - Det er for en gangs skyld et interessant projekt

Formand for miljø - og teknikudvalget, Jesper Hempler (SF), der også er med i styregruppen bag Kerteminde Havnepromenade, tog en flok af borgerne under armen og tegnede og fortalte. Foto: Mette Louise Fasdal
Omkring 40 borgere mødte mandag eftermiddag op på havnen ved Kerteminde for at høre om udkastet til Kerteminde Havnepromenade.

Vandlaboratorium, rekreativ mole eller legeplads.

Ambitionerne for, hvordan havnen i Kerteminde kan omdannes til en havnepromenade med en masse aktiviteter, og som strækker sig fra Renæssancehavnen, forbi Fjord&Bælt og Nordre Havnekaj og ud til lystbådehavnen, er tårnhøje.

Mandag eftermiddag, hvor styregruppen bag promenaden inviterede til fyraftensmøde, hvor det var muligt at høre og se de foreløbige skitseforslag til det nye forløb, mødte tæt på 40 borgere op.

Annonce

Vi stoppede tre af de fremmødte for at høre, hvad de synes om de foreløbige planer for havneområdet.

1 Hanne Nielsen, Kerteminde

Hanne Nielsen, Kerteminde. Foto: Mette Louise Fasdal

- Jeg synes, at det er et godt projekt, og det glæder mig meget, at man planlægger at anlægge en gangbro langs Fjord&Bælt. Det var på tide. Allerede dengang, hvor Fjord&Bælt blev bygget, syntes jeg, at det var et meget lukket byggeri. Med denne gangbro, som der bliver talt om at etablere, bliver det et meget mere åbent sted.

2 Knud Pfeil Sørensen, Revninge

Knud Pfeil Sørensen, Revninge. Foto: Rasmus Henriksen

- Jeg synes, at det for en gangs skyld er et interessant projekt, hvor jeg synes, at man har formået at tænke mange forskellige foreninger ind i projektet. Jeg synes slet ikke, at der er nogen grund til skepsis, for det ser ud til, at der her vil blive plads til alle. Jeg ser frem til at fortælle om projektet, når jeg igen begynder at gå rundt i Kertemindes gader som vægter her til juni.

3 Beth Martinussen, Kerteminde

Beth Martinussen, Kerteminde. Foto: Mette Louise Fasdal

- Jeg synes, at det er et spændende projekt. Det glæder mig, at Marinaen nu også får et løft. Jeg ved godt, at der er mange, der taler om, at det var synd, at siloen blev væltet i forbindelse med de planer, der er for havnen, men jeg er faktisk én af dem, der synes, at det har pyntet meget, at den er væk. Det er jeg ikke ked af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce