Annoncørbetalt indhold

3 grunde til du skal bruge et lokalt filmhold til din næste reklamevideo

Annonce

Video er et fantastisk medie til at skabe opmærksomhed om din virksomhed. Så har du ikke allerede overvejet at lave en reklamevideo for din forretning, så er det på tide, at du gør dig nogle overvejelser omkring det.

Men før du svinger dankortet, så skal du vide, at det altid er en fordel at benytte dig af et lokalt filmhold til at lave din video.

Neden for kan du læse 3 grunde til, hvorfor det er en god idé at hyre et lokalt hold til din videoproduktion.

1. Et lokalt filmhold kender alle de gode lokationer

Det giver næsten sig selv, men et lokalt filmhold med base i din by kender alle de spændende lokationer, som kan bruges som baggrund i din video. Skal du for eksempel have noget videoproduktion odense, så vil et odenseansk crew kende til alle de små kroge og gemte oaser i byen og omegn. En af de ting, som man absolut skal stile efter i sin reklamevideo, er, at man skal skille sig ud.

Glem derfor alt om hvide baggrunde eller videoer filmet i sterile og kolde kontorlokaler for en stund. Fortsætter vi med Odense som eksempel, så kunne eksempler på alternative settings være Munke Mose, som er et populært område, som alle i byen kender til, eller havnen, som Odense Kommune har gjort meget ud af at gøre attraktiv.

For er der et tidspunkt, hvor man skal lade kreativiteten flyve af sted, så er det, når du skal have lavet en video.

2. Et lokalt filmhold ved hvad byens borgere vil se

Meget lig det første punkt, så ved et lokalt film crew også, hvad den lokale befolkning kan lide og reagerer godt på. Om end en video kan skabe masser af opmærksomhed, så er det essentielt, at du som virksomhed formår at række ud over skærmen via din film, så du rammer din målgruppe derinde, hvor følelserne er.

Og her kan et lokalt produktionshold hjælpe dig med sparring på, hvad de lokale er vilde med. I samarbejdet kommer du med din ekspertise, mens filmholdet kommer med den kreative vejledning og forslag til. Ud af dette kommer der så et smukt resultat, som præsenterer dig og din virksomhed på en måde, som din lokale målgruppe kan relatere til.

Det kan måske være svært at sætte tal på din succes, efter videoen er produceret og introduceret for omverdenen, men man skal ikke kimse af, hvor stor en indflydelse word of mouth har på en virksomheds branding.

3. Et lokalt filmhold har altid mange lokale referencer

Ligesom i andre steder i livet, så er referencer altid gode at have – både som kandidat og potentiel arbejdsgiver. Og casen er ikke meget anderledes, når du kigger efter nogen til at producere en video for dig.

Det er altid en god idé at vælge nogen, som har mange stærke referencer, for det vidner om kvaliteten på deres arbejde. Og hvem ved, måske har det filmhold, som du har tænkt dig at bruge, allerede hjulpet nogle af dine samarbejdspartnere? Så bliver det ikke nemmere at vurdere, om det skal være et potentielt samarbejde.

Denne artikel er sponsoreret af Hippoproductions

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.