Annoncørbetalt indhold

3 gode råd til at vælge den bedste lænestol

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste danskere bruger rigtig mange af døgnets timer på at sidde ned. Derfor er det også et overset problem, at mange sidder i dårlige og ukomfortable stole. Den forkerte siddestilling kan give spændinger i kroppen og ikke mindst rygproblemer.

Derfor er det utroligt vigtigt, at du vælger den helt rigtige lænestol. Led ikke kun efter en pæn stol, der passer til dit hjem, men også den stol, der er mest behagelig og ergonomisk korrekt.

Annonce

For at give dig de bedste muligheder for at købe den rette lænestol, så får du her tre gode råd til at tage med dig til møbelforretningen.

1. Led efter en otiumstol

Når du starter din søgning efter en behagelig lænestol, så kan du med fordel kigge efter den type, der hedder otiumstol. Der findes flere gode otiumstole på markedet, for eksempel en Farstrup otiumstol.

Med en otiumstol bliver hele din ryg og lænd støttet korrekt, og du sikres den rette siddestilling. En otiumstol findes i et væld af forskellige design. Eksempelvis en Farstrup otiumstol, der laves i et nordisk design med mulighed for selv at vælge farve og materialer.

Hvis du sidder meget ned eller har særlige fysiske behov, kan du også få en otiumstol med elektrisk ryg og fodstøtte, der kan køres op eller ned. Det er den optimale forkælelse af din krop, og bedre lænestol finder du næppe.

2. Kig efter støtte til lænd og ryg

Når du sidder ned i din lænestol, er det vigtigt, at du kan mærke støtte omkring hele ryggen.

Det vil sige, at både din lænd, det nederste stykke af ryggen og det øverste stykke af ryggen, hviler mod lænestolen.

Stolen skal være rar at sidde i længe, og du må ikke føle trang til at rykke rundt på kroppen eller sidde i skæve stillinger. Den gode lænestol skal desuden have en højde, som tillader dine fødder at hvile på gulvet.

Hvis du er enten højere eller lavere end gennemsnittet, så kan det være svært at finde sig til rette i en lænestol med standardmål. Her kan det være en god ide at investere i en god fodskammel, eller du kan få lavet en specialdesignet lænestol, som for eksempel en Farstrup otiumstol.

3. Prøv mange forskellige stole

Når det kommer til at vælge den rigtige lænestol, så er det bedste altid at prøve den i virkeligheden. Køb derfor ikke lænestolen på nettet, og vælg heller ikke den første behagelige stol, du finder.

At købe en god lænestol af høj kvalitet er for mange en væsentlig investering, og derfor er det vigtigt, at du træffer det rette valg.

Besøg gerne flere forskellige møbelforretninger, så du kan prøve at sidde i mange forskellige lænestole. Det kan desuden være en fornuftig ide at vælge en stol med et klassisk eller stilrent design, som du ved, at du kan blive glad for i mange år fremover.

Og husk – tøv ikke med at spørge om hjælp, når du prøver lænestole. Jo mere kompetent rådgivning du får, des bedre er chancen for at vælge den helt rigtige lænestol.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.