Annoncørbetalt indhold

3 fordele ved automatisk fakturahåndtering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret


Annonce

Er du træt af at bruge tid på manuel betaling af leverandørfakturaer og håndtering af udlæg? Hvis du er bogholder eller revisor i en lille eller mellemstor virksomhed, bruger du måske alt for længe på manuelt og kedeligt papirarbejde, men vidste du at du kan automatiserer disse opgaver med automatisk fakturahåndtering? Mange virksomheder bruger alt for mange forskellige værktøjer til at håndtere deres økonomi, men du kan faktisk samle det hele på én platform. Så kan du få betalinger af kvitteringer og bogføring af fakturaer til at foregå helt per automatik, så du sparer tid og undgår dumme tastefejl.


Med bilagsscan sparer du tid 

Med intelligent scanningsteknologi kan du spare tid på manuelt tastearbejde. Med bilagsscan hos Corpayone.dk har du for eksempel en platform, hvor du gennem en app kan scanne alle relevante oplysninger fra fakturaer og kvitteringer, der går gennem økonomiafdelingen. Du bestemmer, hvilke regler der er for de bilag, din virksomhed modtager, og hvilke bogføringsdetaljer, der skal kobles til hvilke betalinger. Så sørger platformen for, at dine kvitteringer bliver betalt korrekt og til tiden. Dette giver også et mere præcist regnskab, for du får et bedre overblik over din virksomheds forbrug, og hvad i betaler til hvilke leverandører.


Automatisér fakturabetaling og vækst din forretning

Hvis du er i en lille eller mellemstor virksomhed, vil du sikkert gerne fokusere på at din virksomheder vokser og udvikler sig, i stedet for at bruge tid på papirarbejde. Med et system, der sætter dette arbejde på autopilot, kan du i stedet bruge tid på andre og mere vigtige aspekter i din virksomhed. Du nedsætter tiden, du bruger på håndtering af regninger og bilag, og hvis din virksomhed vokser og du modtager flere fakturaer, behøver du ikke ansætte flere i økonomiafdelingen, fordi din automatiske fakturahåndtering klarer det for dig. Når dine betalinger automatiseres, behøver du heller ikke logge ind i netbank, hver gang du skal betale - dette sparer dig tid, men du kan også være sikker på, at betalingen sker til tiden.


Integrer med andre digitale værktøjer 

Bruger du andre digitale værktøjer i din virksomhed, for eksempel regnskabsprogrammer, kan du synkroniserer alt relevant data med din automatiske fakturahåndtering. Dette betyder at du for eksempel kan sætte individuelle grænser for dine medarbejderes udgifter, eller lave automatiske godkendelsesprocesser af forskellige udgifter. På den måde bliver dit bogholderi både mere effektivt og intelligent, fordi du kan gøre din økonomistyring mere kompleks, når du går fra at styre det manuelt, til at gøre det automatisk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.