Annonce
Middelfart

29-årig spidskandidat fra Radikale i Middelfart forud for kommunalvalg

Den 29-årige Andreas Lausen fra Middelfart skal stå i spidsen for de radikale frem mod næste kommunalvalg i 2021. Privatfoto.
Annonce

Middelfart: Den 29-årige Andreas Lausen fra Middelfart skal stå i spidsen for de radikale frem mod næste kommunalvalg i 2021. Målet er en plads i byrådet, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Andreas Lausen er opvokset i Kerteminde, men flyttede efter endt uddannelse til Middelfart sammen med sin hustru Line og deres datter Gro. Til daglig pendler han til Odense, hvor han arbejder med at udvikle socialpsykiatrien i Danmark for Socialstyrelsen.

I sin fritid er han aktiv i forældrebestyrelsen i Børnehuset Nysgerrium og i bestyrelsen for Radikale Venstre Middelfart.

- Jeg er optaget af, at borgere og virksomheder oplever mødet med kommunens dygtige medarbejdere positivt. De skal opleve kommunen som en samarbejdspartner, der er nysgerrig, lyttende og hjælper dem med at nå deres drømme og håb for fremtiden, siger han.

Andreas Lausen vil bruge tiden frem til valget på at besøge virksomheder, institutioner og borgere, og i det hele taget lære så meget som muligt om Middelfart og omegn.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce