Annonce
Erhverv

29-årig jæger køber sig ind: Sydfynsk rejsebureau forbereder generationsskifte

29-årige Mark Longhi Andreasen har købt sig ind i det sydfynske rejseselskab Limpopo Travel, der blandt andet arrangerer jagtrejser. Her er han foreviget under en gemse-jagt i Karpaterne. Foto: Facebook
Limpopo Travel A/S, der har hjemme på Hvidkilde Gods, har fået en ny mand i ejerkredsen. Han hedder Mark Longhi Andreasen, og skridtet skal ses som en forberedelse til et fremtidigt generationsskifte.

Hvidkilde: Han er vild med at gå på jagt, og da han i mange år har arrangeret rejser i sin fritid, er skridtet helt naturligt.

Det er sådan, Mark Longhi Andreasen fra Rødovre begrunder det faktum, at han har købt sig ind i Limpopo Travel.

- Jagt er min største interesse og har været det, siden jeg tog jagttegn for 11 år siden, og da jeg har brugt meget tid på at arrangere rejser for min familie og venner, giver det mening, at jeg gør det til min beskæftigelse, siger han.

Mark Longhi Andreasen fortæller, at han startede i rejseselskabet for fire år siden og er dets agent på Sjælland, og at det har givet ham mod på mere.

- Rejsebranchen ser en vækst, og så går den hånd i hånd med de interesser, jeg har for naturen. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og opleve nye kulturer, og så synes jeg, det er interessant at støtte samfund som for eksempel i Afrika, hvor turisme er vejen til velfærd, siger han.

Annonce

Generationsskifte

Ifølge en pressemeddelelse fra Limpopo Travel er ingen købt ud af selskabet.

I stedet ejerkredsen er udvidet gennem en forøgelse af aktiekapitalen, og det oplyses også, at skridtet til dels skal ses som en forberedelse til et generationsskifte.

I samme moment er Mark Longhi Andreasens far, erhvervsmanden Jesper Andreasen, indtrådt i bestyrelsen - og også den manøvre er naturlig, oplyser 29-årige Mark Longhi Andreasen.

- Min far og jeg er tætte, og han har stor erhvervserfaring. Og ved at sætte ham ind og give ham indsigt i rejsebranchen får jeg en, som jeg kan sparre med senere. Desuden kan han bidrage med viden fra andre brancher, siger Mark Longhi Andreasen, der foreløbig fortsætter med at sælge rejser på Sjælland, ligesom han gør i dag.

Tilfreds direktør

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Limpopo Travels direktør og medejer, Claus Moltrup, men i pressemeddelelsen glæder han sig over, at der er kommet friske kræfter til.

- Vi er meget glade for, at vi har fået Mark ind i ejerkredsen. Han er en person, der brænder for jagt, natur og vildpleje og samtidig har en god baggrund via sin uddannelse på Copenhagen Business School, siger han ifølge meddelelsen, hvor han også bemærker, at den nye ejer af åben og imødekommende.

- Og så vi er naturligvis glade for at have fået et ungt menneske ind i ejerkredsen, og samtidig glædes vi i bestyrelsen over, at Marks far, Jesper Andreasen, frem over deltager i bestyrelsesarbejdet, siger Claus Moltrup.

Selskabet blev stiftet af Jan Krossteig i 1974 og arrangerer ikke bare jagtrejser, men også fotosafarier og fiskerejser under varemærkerne Diana Jagtrejser, Atlantik/Diana Fiskerejser og Safari Eksperten.

Mark Longhi Andreasen ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge han har skudt ind, men han oplyser, at han nu ejer lige under 25 procent af selskabet.

I ejerkredsen er også Jan Krossteig, Skårup, Tina Jeppesen, Svendborg, selskabet Bertelsen og Plum, Assens, samt altså Claus Moltrup, Langeskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];