Annonce
Nyborg

28-årig formentlig død af medicinforgiftning

Den 28-årige blev fundet død i en lejlighed i Sofiegården mandag eftermiddag. Foto: Kasper Riggelsen
Mandag eftermiddag blev en mand fundet død under mystiske omstændigheder i Sofiegården i Nyborg. Intet tyder dog på, at han har været udsat for vold eller anden form for forbrydelse. Fyns Politi lukker sagen, når personen er endelig identificeret.
Annonce

Nyborg: Spekulationerne har været mange, efter at en 28-årig mand mandag eftermiddag blev fundet død under mystiske omstændigheder i Sofiegården - en afdeling af boligforeningen Lejerbo.

Intet tyder dog på, at manden har været udsat for vold eller anden form for forbrydelse, fortæller efterforskningsleder ved Fyns Politi, Jack Liedicke. Det sker på baggrund af en obduktion af den 28-årige tirsdag formiddag.

- Retsmedicinernes konklusion er, at det formentlig er tale om en medicinforgiftning. Det kan enten skyldes for meget medicin eller forkert medicin. Men der er altså ingen tegn på, at manden har været udsat for forbrydelse, siger han.

Politiets teknikere arbejdede til sent ud på aftenen mandag. Foto: Kasper Riggelsen

Præcis hvilken form for medicin, der er tale om, er endnu uvist. Det skal en retskemisk undersøgelse give svar på, men det kan gå op til at par uger, før resultatet af prøverne ligger klar.

På nuværende tidspunkt kan man heller ikke sige med sikkerhed, hvem den afdøde er. Det vil først ske onsdag, hvor pårørende til den 28-årige skal hjælpe med at identificere ham. Når det er sket, vil politiet lukke sagen, fortæller Jack Liedicke.

Det var lejlighedens beboer, som fandt den 28-årige død mandag eftermiddag og slog alarm. De nærmere omstændigheder ønsker efterforskningslederen ikke at komme ind på.

Det samme gælder forholdet mellem beboeren og den afdøde. Der er dog formentlig tale om en bekendt, der har tilbragt cirka et døgn i lejligheden, før han afgik ved døden.

På spørgsmålet om, hvorfor lejlighedens beboer ikke har kunnet identificere manden med sikkerhed, svarer efterforskningslederen:

- Det kan være et spørgsmål om, hvor godt de to har kendt hinanden. Mere ønsker jeg ikke at sige på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder til pressemøde om corona-situationen i bydelen

Odense

Smittetallene i Vollsmose stiger igen i dag: Moské lukker og vil hjælpe med at bekæmpe corona

Annonce