Annonce
Odense

27-årig opereret i hovedet: Skudulykke fortsat uopklaret

Fyns Politi.

En 27-årig mand var torsdag aften på operationsbordet på Odense Universitetshospital, efter at han var blevet ramt i hovedet af skud fra et luftgevær. Ifølge vidne var der masser af politi på stedet efter ulykken.

Det er formentlig et vådeskud fra et luftgevær, som ramte den unge mand i hovedet - altså skud, affyret ved et uheld, som rammer et forkert mål.

Ifølge vagtchefen hos Fyns Politi skete ulykken omkring klokken 15.30 torsdag eftermiddag på Holkebjergvej i det sydvestlige Odense. Det var angiveligt mandens mor, som ankom til stedet umiddelbart efter og kørte den 27-årige på hospitalet.

Af gode grunde kunne politiet ikke afhøre den 27-årige mand, da han i var under operation, og man ved derfor ikke meget om hændelsen. Derfor er det meget få informationer, som politiet kan give, da de afventer en forhåbentlig vellykket operation og opvågning.

Klokken 22.20 torsdag lå manden stadig på operationsbordet ifølge politiets seneste opdatering om tilstanden.

Ifølge flere af avisens læsere var politiet massivt til stede på området ved Holkebjergvej 31, hvor der ligger en smed. Charlotte Gonswa Hansen kørte sammen med sin kæreste forbi adressen klokken 17.30, hvor der holdt fem politibiler. Hun så også en person i en hvid heldragt.

- Da vi kørte retur klokken 18 var der også afspærring, og en del af politibilerne var der stadigvæk. Vi kender dem, der har smeden på adressen, så vi var ekstra opmærksomme, da vi kørte forbi, fortæller Charlotte Gonswa Hansen.

Fyens.dk følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce