Annonce
Assens

27-årig mand død på arbejdet: Klemt ihjel af robotarm

En 27-årig mand stod ikke til at redde, da ambulance og læge kom til stedet på den plastvarefabrik, hvor han var blevet klemt ihjel. Arkivfoto: Michael Bager

En ung mand fra Odense har mandag aften mistet livet i en arbejdsulykke på en plastvarefabrik i Tommerup. Det oplyser Fyns Politi.

Tommerup St.: Klokken 19.17 fik Fyns Politi en anmeldelse om en ulykke på en plastvarefabrik i Tommerup, Assens Kommune.

En 27-årig mand, bosat i Odense, var kommet i klemme mellem en robotarm og et el-skab. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Lars Fredensborg.

Ulykken viste sig at være fatal. Da ambulance og læge kom til stedet, fandt de således ud af, at mandens brystkasse var blevet knust.

- Han var blevet klemt ihjel af en robotarm. Sådan en, der står og svinger rundt og sætter to plastlegemer sammen, siger Lars Fredensborg og fortsætter:

- Han var kravlet ind fra en afspærring og kommet i klemme. Død på stedet. Klemt ihjel af denne her robotarm, der havde presset ham op mod et el-skab.

Annonce

Forældrene ved besked

Mandens forældre, som er bosat i Vejle, har fået besked om hændelsen.

Arbejdstilsynet har været på ulykkesstedet og har lukket den del af fabrikken, hvor robotarmen er, indtil der er blevet foretaget flere undersøgelser, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce