Annonce
Fyn

27-årig drabsmistænkt død i arresten i Odense

Foto: Birgitte Carol Heiberg.
Den 27-årige mand der fredag blev anholdt af Fyns Politi efter en biljagt på motorvejen er lørdag morgen fundet død i arresten i Odense.

Odense: Fredag aften anholdt Fyns Politi en 27-årig mand efter en længere biljagt på den fynske motorvej. Manden er mistænkt for et drab i Malmø.

Lørdag formiddag oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse, at den 27-årige mand er fundet død i sin celle i arresthuset i Odense.

Manden skulle lørdag have været fremstillet i grundlovsforhør i Danmark med henblik på udlevering.

Dødsfaldet undersøges nu af Fyns Politi.

Institutionsleder ved Odense Arrest, Frits Christensen, bekræfter, at manden er fundet død i arresten lørdag morgen, men vil ikke udtale sig yderligere.

Opdateres..

Annonce

Mistænkt for drab i Sverige

Den 27-årige mand blev fredag aften anholdt på Fyn efter en længere biljagt der fandt sted mellem klokken 19.17 og 19.52.

Flere og flere patruljer deltog i jagten, da det stod klart, at manden ikke umiddelbart havde tænkt sig at stoppe.

Biljagten fandt sted på Fynske Motorvej fra Nyborg. Det hele endte i nærheden af Ejby, hvor politiet fik stoppet bilen.

Den 27-årige, der nu altså er død i sin celle, er mistænkt for drabet på en kvinde i Hyllie i Malmø i Sverige.

Han blev international efterlyst, efter at en 24-årig kvinde torsdag blev fundet dræbt i en bil tæt på Malmø. Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør i Sverige, uden at være til stede.

Det vides endnu ikke, hvilken relation - hvis nogen - den 27-årige mand havde til den dræbte kvinde.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har, og du kan gøre det anonymt. Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04, ligesom du har mulighed for at chatte med Livslinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];