Annonce
Odense

26-årig dræbte bandemedlem: Nu er han en af Europas mest efterlyste

26-årige Amin Qatra på listen over de mest efterlyste personer i Europa, fordi han formodes at have dræbt et bandemedlem i Vejle den 1. juni 2016.

26-årige Amin Qatra er en af Europas mest efterlyste forbrydere, fordi han formentligt dræbte det 31-årige bandemedlem, Muhammed Sendi, på åben gade i Vejle den 1. juni.

Annonce

Den 31-årige Muhammed Sendi blev den 1. juni 2016 stukket i halsen med en kniv og døde kort efter på fliserne i Vestergade i Vejle.

Muhammed Sendi var blandt inderkredsen af banden Black Army i Odense.

Den formodede drabsmand, Amin Qatra, er efterlyst i hele verden, og optræder nu på listen over de mest efterlyste forbrydere i Europa.

Det skriver politiet ud på Facebook, hvor hans ansigt optræder ved siden af Mohamed Ahmed Hassan, der er eftersøgt for et knivdrab i Brønshøj.

Amin Qatra blev allerede fremstillet i grundlovsforhør in absentia den 2. juni, hvor der blev udstedt en international arrestordre på ham, ligesom han er efterlyst gennem det internationale politisamarbejde Interpol.

Ifølge Sydøstjyllands Politi havde Amin Qatra og hans to ynre brødre en ubetalt narkogæld til Muhammed Sendi og dermed bandegrupperingen Black Army.

Også Amin Qatras to yngre brødre er efterlyst internationalt for medvirken til mordet.

Man formodede at den 26-årige var i Holland, da han blev fremstillet i grundlovsforhør in absentia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce