Annonce
250

250 gode grunde til at skåle: Albani producerer jubilæumsøl for Fyens Stiftstidende

Jubilæumsdrikken bliver hældt på halvlitersflasker og vil være en særudgave af den klassiske 1859-øl fra Albani. Foto: Royal Unibrew
Det fynske bryggeri laver en særlig jubilæumsøl til Fyens Stiftstidendes fødselsdagsår og er desuden med til at fejre jubilæet gennem flere fælles indsatser.

Odense: En rund fødselsdag er en god anledning til at skåle, og når det ovenikøbet kan ske i lokale dråber, så bliver det ikke meget mere fynsk end det.

Derfor har Royal Unibrew, der ejer Albani, sagt ja til at producere en jubilæumsøl for Fyens Stiftstidende, som fylder 250 år 3. januar.

Inspirationen kommer sjovt nok fra Aarhus Stiftstidende, som havde 225 års jubilæum i 2019. Her lavede Royal Unibrew, der ejer Albani, også en jubilæumsøl i anledning af mærkedagen.

Annonce

- Vi har aftalt, at de ting, der giver mening, fejrer vi sammen næste år, siger Freddy Larsen, som er sponsorchef ved Royal Unibrew.

Samarbejdet bliver skudt i gang med brygningen af en særudgave af Albanis øl 1859 med en særlig etikette, der fejrer Fyens Stiftstidende.

- Den første del af samarbejdet er den her særudgave af 1859, som vi skal servere til avisens fødselsdag, siger Freddy Larsen.

OB-kamp og koncerter

Det er planlagt, at der skal være 250 forskellige arrangementer og begivenheder i forbindelse med avisens fødselsdag. Det er nogle af de aktiviteter, som Albani og Fyens Stiftstidende vil samarbejde om at afholde. Der vil blandt andet komme nogle aktiviteter i forbindelse med en OB-kamp og musikarrangementer.

Fyens Stiftstidende og Albani har jo altid arbejdet sammen, så vi synes, at det er oplagt at, vi er med til at fejre avisen, de steder hvor det giver mening, siger Freddy Larsen, sponsorchef ved Royal Unibrew

Freddy Larsen peger på, at Albani og Fyens Stiftstidende er to af Fyns ældste virksomheder. Avisen og bryggeriet har desuden samarbejdet flere gange før.

- Fyens Stiftstidende og Albani har jo altid arbejdet sammen, så vi synes, at det er oplagt, at vi er med til at fejre avisen, de steder hvor det giver mening, siger Freddy Larsen.

Det er Albanis marketingsafdeling, der har stået for designet af etiketten i samarbejde med Fyens Stiftstidende.

- Idéen er at lave en etiket, der er retro, og som også signalerer øl og historie, siger han. Vi er stolte af, at det er os, der er valgt til at producere jubilæumsøllen, siger Freddy Larsen.

Etiketten er blevet til i et samarbejde mellem Albani og Fyens Stiftstidende.
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter gigantisk skattekrav: Direktør for krakket olieselskab risikerer konkurskarantæne

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Assens For abonnenter

Tidligere Jægerkorps-chef og oberst har slået sig ned på Vestfyn: - Hvis vi ville, kunne vi rende nøgne rundt

Sport

Medie: Eriksen og Brentford er enige om kontrakt

Odense Håndbold For abonnenter

Odense Håndbold leverede en storkamp i Györ - tæt på halvt mirakel i Champions League

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Nordfyn For abonnenter

Succes med individuelle hensyn på plejehjemmet: 79-årige Bodil vælger at få ordnet negle hver 14. dage

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Odense

Læser undrede sig over lurende oversvømmelse: Nu må kommunen til pumperne

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Faaborg-Midtfyn

Se video: Først var robotten medvært i Natholdet - Nu skal den sikre hygiejnen på hospitaler i hele verden

Odense For abonnenter

Forhåbentlig er der stille om natten: Politikere har givet grønt lys til byggeri af 20 nye boliger klos op ad kirkegård

Nyborg

Store mængder regn forsinker byggeri af omstridt præstegård: - Vi tager ikke nogen chancer, når det handler om skimmelsvamp

Annonce