Annonce
Nyborg

25-årig løsladt efter knivdrama i Nyborg

Genrefoto: Michael Bager

En 25-årig bosnisk mand er sigtet for trusler på livet efter en dramatisk episode i Nørrevoldgade i Nyborg tirsdag eftermiddag.

Fyns Politi valgte dog at løslade den 25-årige onsdag morgen efter endt afhøring. Manden vil med andre ord ikke blive fremstillet i grundlovsforhør, bekræfter politikommissær Jack Liedecke over for Fyens Stiftstidende.

- Den forurettede kom ikke til skade i forbindelse med episoden, og den 25-årige er ikke tidligere kendt af politiet. På den baggrund har vi sammen med juristerne vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham, siger han.

Episoden fandt sted ved 16-tiden på en p-plads i Nørrevoldgade. Her opsøgte den sigtede en 30-årig kommunalt ansat og truede ham med en kniv. De to kendte hinanden i forvejen, og ifølge Jack Liedecke skal motivet formentlig findes i jalousi. Det lykkedes dog den 30-årig at sætte sig ind i sin bil og køre væk derfra.

Han ringede efterfølgende til politiet, som sendte en patrulje. Den kørte rundt i Nyborg by, og cirka en time senere stoppede betjentene en mand, der passede med signalementet.

Politikommissæren ønsker ikke at oplyse, om den 25-årige kan erkende knivtruslen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Støt detailhandlen i Ørbæk

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce