Annonce
Kerteminde

24 gange ventede folk forgæves: Erling Bonnesen kræver svar fra ministeren - nu skal togene stoppe

Erling Bonnesen (V) Foto: Andreas Wraae Nielsen
- Meldingen til ministeren er krystalklar. Togene skal holde i Langeskov, og det skal han sørge for at få bragt i orden - hurtigt, siger Erling Bonnesen (V).
Annonce

Langeskov: Sidste år glemte DSB at stoppe på Langeskov Station 24 gange.

Det er lige nøjagtig 24 gange for mange, mener det fynske folketingsmedlem Erling Bonnesen (V), der i et skriftligt spørgsmål til transportminister Benny Engelbrecht forlanger at få at vide, hvad ministeren vil gøre for at få togene til at stoppe.

- Jeg vil bede ham om at tage initiativ til, at togene selvfølgelig skal stoppe i Langeskov efter den køreplan, der er lagt. Det er utilfredsstillende, at de glemmer at stoppe efter køreplanen. Det går ikke, siger Erling Bonnesen, der selv er en flittig pendler i toget fra Fyn til København, og han har lagt mærke til, at stationen er begyndt at blive populær blandt pendlerne.

- Der er flere og flere, der bruger afgangen fra Langeskov, og det var præcis det, vi havde i tankerne, dengang vi pressede på for at etablere stationen.

- Vi vidste godt, at der i starten ikke ville være helt så mange passagerer, men at det ville stige på grund af pendlerne, hvor flere og flere jo bor på Fyn og i Langeskov og så arbejder på Sjælland, forklarer Erling Bonnesen, der kalder stationen for et udviklingsprojekt.

- Meldingen til ministeren er krystalklar. Togene skal holde i Langeskov, og det skal han sørge for at få bragt i orden - hurtigt.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce