Annonce
Erhverv

23 kæmper om sejr i vækst-konkurrence

EY-prisen er en af de mest eftertragtede i den række af vækst-konkurrencer, der holdes i denne tid.

17 virksomheder fra Odense og seks fra det øvrige Fyn er udvalgt til at være med i EY Entrepreneur of the Year 2018. Vinderes kåres torsdag aften.

Det er et bredt udsnit af fynsk erhvervsliv, der er repræsenteret i årets udgave, den 22. af slagsen, af EY Entrepreneur of the Year. En vækst-konkurrence, hvor nogle af de vigtigste betingelser for at være med er vækst i antal ansatte og omsætning samt overskud.

137 fynske virksomheder har matchet kravene i år, og det er rekord. Af disse er 23 udvalgt til at være med i selve konkurrencen, hvor fem af dem er nomineret til at dyste om den endelige sejr. De fem - og senere vinderen - afsløres ved et arrangement torsdag aften i domicilbygningen på havnen i Odense, hvor den fynske afdeling af revisions-giganten, EY, har kontor.

Blandt de 23 deltagere er flere, der før har vundet priser. For eksempel vandt Gibetech og ejerlederen Henrik Anker forleden titlen som Årets Ejerleder 2018 i PwC's vækst-konkurrence, og i 2016 løb Svendborg-virksomheden Scangrip med den tilsvarende pris. Men ingen af årets 23 deltagere har før vundet EY-prisen, som sidste år gik til møbelfabrikken Carl Hansen & Søn - for anden gang på fire år.

Ud over Gibotech fra den voksende robotbranche er Mobile Industrial Robots blandt de 23, som også tæller tre it-virksomheder, nemlig Hesehus, Esoft og Umbraco. Men også mere traditionelle brancher er pænt repræsenteret.

- Vi ser i år et meget bredt felt på tværs af sektorer, og vi gør os bemærket inden for både produktion, service og handel og med mange spændende virksomheder inden for teknologi, siger Brian Skovhus Nielsen, partner i EY og ansvarlig for den fynske regionskonkurrence.

De 23 udvalgte

23 fynske virksomheder kæmper om at blive regionsvinder for Fyn i EY Entrepreneur of the Year. Hvis intet anført, er virksomheden fra Odense, det gælder således de første 17 af de 23 på listen.

Dansbo Enterprise

Dansk Sprinkler Teknik

Dansk Skilte Center

Dymak

Esoft

Gibotech

Guldfeldt og Hans Jørgensen & Søn

Hesehus

Linde El

Mobile Industrial Robots

OBH Rådg. Ingeniører

Schou-Danielsen Logistik

Skovdal Nordic

Storager Asset Invest

Svane Køkkenet

Trade Point

Umbraco

Midtfyns Totalservice, Broby

Nature Planet, Middelfart

PVN Køleteknik, Ringe

Scangrip, Svendborg

Vestfyns El-Anlæg, Nr. Åby

Danish Pilot Service, Rudkøbing

Kilde: EY

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Landskendt da han blev smadret med koben af hjemmerøvere: Nu får afdøde Gunner "Lyø" Andresen naturperle opkaldt efter sig

Annonce