Annonce
Fyn

23-årig fodgænger dræbt på motorvejen: Ligsyn kan måske give svar

Det er mandag middag stadig uvist, hvorfor en 23-årig mand natten til søndag færdedes til fods på motorvejen, hvor han blev påkørt og dræbt af en bil. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi har kun fået ganske få henvendelser, efter at en 23-årig mand med bopæl i Odense natten mellem lørdag og søndag blev ramt af en bil og dræbt, da han kom gående på motorvejen nær afkørsel 51.
Annonce

Det er mandag middag stadig uvist, hvorfor en 23-årig mand med bopæl i Odense natten mellem lørdag og søndag befandt sig som gående på Fynske Motorvej, hvor han blev ramt af en bil og dræbt.

Mandag bliver den dræbte unge mand undersøgt ved et såkaldt ligsyn, men han ventes ikke at blive obduceret, fordi det ligger fast, hvorfor han døde. Under ligsynet vil der blive taget forskellige prøver, blandt andet for at fastslå, om den 23-årige var påvirket af alkohol eller stoffer.

Ulykken skete omkring klokken 03.30 natten til søndag cirka en kilometer øst for afkørsel 51 Odense S (den store rundkørsel), hvor en 21-årig mand i en VW Polo kom kørende i vestlig retning. Den 21-årige bilist var på vej på arbejde, og der er ingen mistanke om, at han var påvirket eller kørte for stærkt.

Allerede søndag gik Fyns Politi ud med en efterlysning på vidner, som kunne klarlægge den dræbtes færden op til ulykken. Ifølge Fyns Politi har man kun fået ganske få henvendelser mandag, og ikke med noget, som indtil nu kan forklare, hvorfor manden færdedes til fods på motorvejen.

Søndag blev villakvarteret omkring Julagervænget nord for motorvejen undersøgt med politihunde, fordi politiet gætter på, han er gået fra det villakvarter og ned på motorvejen. På stisystemet er der fundet spor af den 23-årige, men de fortaber sig hurtigt.

Den 23-årige mand stammer oprindeligt fra Jylland, men havde adresse i Odense M langt fra ulykkesstedet.

Fyns Politi tager stadig gerne imod oplysninger på telefon 1-1-4.

De pårørende er underrettet, men indtil videre vil politiet ikke offentliggøre navnet på den dræbte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce