Annonce
Middelfart

22 udvalgte bands: Fremtidens festivallyd på Strib Vinter Festival

TC og Baggårdsmusikanterne spiller på CaféScenen. PR-foto

Ikke færre end 52 bands og solister har henvendt sig, 22 er blevet udvalgt til at optræde på Café Scenen i Strib.

Strib: Musikprogrammet på Café Scenen på Strib Vinter Festival 8.-10. februar er nu tilgængeligt på Festivalens hjemmeside www.strib-vinterfestival.dk, hvor der også kan købes billetter til hovedprogrammet.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra festivalen.

Der har været overvældende efterspørgsel på spilletider fra musikersiden. Ikke færre end 52 bands og solister har henvendt sig, hvoraf 22 er blevet udvalgt til at optræde. Det er lige før at Café Scenen i Strib kan måle sig med SPOT Festivalen i Århus, som kører efter nogenlunde samme koncept.

Ud af de i alt 64 musikere, kommer en del fra Nordjylland.

- Det, og så det faktum at der er en væsentlig repræsentation af unge mennesker, er nok det præg, jeg har sat på Café Scenen i år, fortæller Mette Brun Christensen, som har varetaget programlægning.

Hun fortsætter:

- Det skal være en oplevelse at høre musik, og musikken i år har helt klart en tendens. De unge musikere vil vise, hvor de mener, festivaler som Strib bevæger sig hen.

Mette Brun Christensen anbefaler at man kigger ind på hjemmesiden og læser om de skønne musikere på Café Scenen, hvor der er gratis entré.

Der bydes blandt andet på gensyn med de sydsjællandske "Jakobsen Trio", der synger om hverdagsobservationer, alle kan relatere til. Natasja Lee Dickinson er vinder af årets "Helge pris". Prisen i sig selv gør hende til et "must hear" i 2019. Man kan derudover blandt andet opleve Vingard, en trio fra Aalborg med Tine Vingaard i front, TC og Baggårdsmusikanterne og Grassolin.

Annonce
Natasja Lee Dickinson spiller på CaféScenen. PR-foto
Grassolin spiller på CaféScenen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce