Annonce
Middelfart

22 millioner kroner skal øge folkeskoleelevers forståelse af teknologi

Endnu flere elever får i fremtiden mulighed for prøve kræfter med innovation, teknologi og digitalisering i Middelfart Kommunes folkeskoler. Foto: Middelfart Kommune
Annonce

Middelfart: Samarbejdet FabLab@SCHOOLdk mellem Vejle, Kolding, Middelfart og Silkeborg kommuner har modtaget 22 millioner kroner som støtte til folkeskoleindsatsen "Teknologiforståelse gennem design og fabrikation" fra A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal.

Mindst 13.500 elever vil få glæde af indsatsen i perioden 2020-2024.

- Det er fantastisk, at vores elever og lærere nu får væsentlig bedre mulighed for at arbejde med ny teknologi, bæredygtighed og innovation, for eksempel i de FabLab-faciliteter, vi har bygget op i Middelfart Kommune de senere år. Støtten fra A.P. Møller Fonden, og vores partnerskab med de øvrige kommuner, passer rigtig godt sammen med vores strategi for folkeskolen "Fra Middelfartbarn til Verdensborger", som vi investerer millioner i de kommende år. Her har vi netop fokus på at skabe en mere attraktiv folkeskole for både lærere, pædagoger og elever og på at ruste vores elever til en fremtid og et arbejdsmarked, hvor der bliver stillet endnu større krav til teknologiforståelse, digitalisering, designtænkning, udtaler borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce