Annonce
Middelfart

22-årig tog kvælertag på tilfældig mand - det kostede to måneders fængsel

Retten i Odense Odense Domhus
Annonce

Middelfart: Onsdag sad en 22-årig mand fra Middelfart på anklagebænken for at have taget kvælertag på en jævnaldrende mand i et boligkompleks i Middelfart.

Episoden fandt sted den 8. august i år.

I retten forklarede den 22-årige, at han havde været frustreret den aften, men at han ikke ellers kunne huske, hvad der var sket.

Alt i alt blev der tegnet et billede af, at det var tilfældigt, at det var den forurettede, mandens frustrationer var gået ud over, da de to heller ikke havde haft en forudgående konflikt.

Anklagemyndigheden havde krævet tre måneders ubetinget fængsel til den 22-årige, der har en enkelt plet på straffeattesten i forvejen. Man havde også ønsket ham dømt efter straffelovens paragraf 245, der omhandler grov vold, men da dommen på to måneders ubetinget fængsel faldt, var det under paragraffen om simpel vold.

- Den forurettede var ikke kommet slemt til skade. Han havde efterfølgende nogle røde mærker på halsen, men var ikke taget til lægen, forklarer anklager fra Fyns Politi, Cecilie Christoffersen.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce