Annonce
forside

22-årig gik amok på Arne B

Arkivfoto: Michael Bager

Lokal mand spyttede, sparkede, råbte og kastede med møbler, da politiet ville have ham ud af værtshuset Arne B

Annonce

Svendborg: Tirsdag eftermiddag fik værtshuset Arne B en af den slags gæster, man hellere havde været foruden.

Klokken 15.30 måtte politiet tilkaldes, fordi en 22-årig mand var blevet en lidt for stor mundfuld for barpersonalet at håndtere.

Manden påstod i første omgang, at han var blevet bestjålet.

- Men så viser det sig faktisk, at han er så voldsom og udadreagerende, som vi kalder det, at vi er nødt til at anholde ham, siger Gert Petersen, politiassistent ved lokalpolitiet i Svendborg.

Den 22-årige svendborgenser kommer med trusler og ukvemsord som "bøsserøv" og "pansersvin", da politiet forsøger at tale ham til ro, og følger op med at kaste rundt med ting.

Til sidst bliver det så voldsomt, at politiet beslutter, at manden skal forlade værtshuset i en politibil, men heller ikke det får den 22-åriges arrigskab til at lægge sig.

- Da betjentene vil have ham ud, spytter han på den ene betjent, og inde i bilen spytter han videre og forsøger at komme til at sparke på betjentene, siger Gert Petersen.

Det lykkes dog betjentene at få manden fragtet til Odense, hvor han fik lov at dampe af i detentionen indtil midnat, hvor han blev løsladt med tre sigtelser i lommen. En for vold mod politiet i form af spyt, en anden for fornærmende tiltale af politiet og en tredje for overtrædelse af restaurationsloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce