Annonce
Fyn

2100 cykelryttere afventer: Team Rynkeby i svært dilemma om tur til Paris

Skal. Skal ikke. Team Rynkeby står lige midt i dilemmaet, om man skal cykle til Paris til sommer eller om man skal aflyse på grund af coronavirus. Arkivfoto: Emma Laycock, Laycock Media
Indtil videre fastholder Team Rynkeby at cykle til Paris til sommer, men det er med en vis usikkerhed, erkender fondens direktør. Senest midt i maj skal man træffe den endelige beslutning på vegne af 2150 ryttere og 650 frivillige servicefolk.
Annonce

Det er med en vis spænding og en stor grad af usikkerhed, at Team Rynkebys 2150 cykelryttere og 650 frivillige servicefolk venter på, hvad der sker med coronaviruskrisen i Danmark og store dele af Nordeuropa.

For godt nok holder Team Rynkeby stadig fast i sommerens cykeltur til Paris ud fra en tro på, at situationen i Europa til sommer er normaliseret, men alligevel er der fra Team Rynkeby Fonden en høj grad af tvivl.

- Det påvirker alle i og omkring Team Rynkeby. Det påvirker træningen, indsamlingen og sponsorerne. Men vi skal ikke pive, for vi er påvirket ligesom alle andre i denne situation, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Alle rytterne er blevet opfordret til at træne alene, eller sammen med én fast makker, og på et bestyrelsesmøde forleden blev man enige om at holde fast i turen fra den 4. til 11. juli, men stadig med et alvorligt øje på coronavirus-situationen ikke kun i Danmark, men også i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig, som rytterne skal køre igennem.

- Vi kan ikke vente med at aflyse turen til dagen før. Det kan vi ikke tillade os over for deltagerne, deres familier og hotelforpligtelser. Derfor handler det ikke om, hvornår vi skal til Paris, men hvornår er sidste frist for at træffe en beslutning, siger Carl Erik Dalbøge.

Annonce

Frist midt i maj

Bestyrelsen har igen møde midt i april, men håber stadig på at kunne vente med at træffe den endelige beslutning.

- Tingene kan jo ændre sig i morgen, men vi har meldt ud til deltagerne i alle landene, at vi omkring 15. maj håber at kunne træffe en beslutning på et langt bedre grundlag end i dag. Men vi skal også tænke os om, så vi ikke bliver overhalet indenom ved, at mange af vores deltagere begynder at melde fra af sig selv, siger fondens direktør.

Dertil kommer også, at den store velgørenhedsindsamling af penge til Børnecancerfonden på grund af coronavirus også ligger helt brak sammen med resten af samfundet.

Team Rynkeby har 57 hold i 8 forskellige lande, og de har alle Paris som mål til sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce