Annonce
Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Det er ikke kun julekuglerne, der er store på Glow i Odense. Julefestivalen består af et oplyst jule og vinterlandskab med en illion led-pærer. Arkivfoto: Simon Staun
2000 løste billet på førstedagen, da julefestivalen Glow i Odense åbnede. 28.000 har købt billet i forsalg.
Annonce

Omkring 2000 løste billet, da verdens største julefestival torsdag åbnede med deres europæiske debut i Odense. Julefestivalen Glow har til huse i et 6000 kvadratmeter stort vinter- og lyslandskab, skabt af cirka en million led-pærer - og bygget op i ombyggede haller, der tidligere husede frøvirksomheden Dæhnfeldt i Dyrup syd for Odense. Og efter første åbningsdag var direktøren for den danske afdeling tilfreds.

- Det var fantastisk endelig at invitere folk indenfor, og alt er gået virkelig godt på vores åbningsdag. Jeg er glad og lettet, fortæller Eva Pasgaard, direktør for Glow Odense.

Gårsdagens åbning er samtidig første gang, at verdens største indendørs juleevent kommer til Europa. Festivalen blev etableret ved Vancouver i Canada i 2017 har siden tiltrukket mere end 500.000 gæster til Glow Gardens ni lokationer i Canada og USA - og nu også Danmark. Målet for den første julefestival i Europa er at komme op på 80.000 gæster - og man er på vej. Forventningen fra arrangørernes side er, at mellem 10.000 og 15.000 gæster har besøgt festivalen, når denne weekend er ovre. Indtil videre er der solgt 28.000 billetter i forsalg til denne sæson.

Selv om det markedsføres som en juleudstilling, så slukkes lysene ikke den 24. december. Glow Odense har åbent frem til den 4. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce