Annonce
Middelfart

20 boksmadrasser, to fladskærms-tv, et klaver og mere blev stjålet fra sommerhus i Brenderup

Indbruddet er sket mellem den 1. januar og den 28. februar, men blev først anmeldt til Fyns Politi den 1. marts. Arkivfoto: Michael Bager

Nordvestfyn: Indbrudstyve i Brenderup har haft hænderne fulde i 2021.

En sommerhusejer opdagede den 1. marts, at der havde været uønsket besøg i et sommerhus på Varbjergvej i Brenderup og anmeldte indbruddet til Fyns Politi. Indbruddet har fundet sted mellem den 1. januar og 28. februar, hvor ukendte indbrudsmænd har brudt en rude op, og så har de ellers taget til sig.

Fra sommerhuset er der blevet taget indre mindre end 20 boksmadrasser med ben, to 55" fladskærms-tv, et ældre klaver, bestik, en tørretumbler, to mini musikanlæg, to haveborde samt otte havestole i mørkt træ.

Mandag aften måtte Fyns Politi endvidere rykke ud til to sager. Først klokken 20.46 til et butikstyveri i Rema 1000 på Algade i Ejby, hvor sigtede havde stjålet for 50 kroner.

Knap en time senere var den gal igen i Ejby, da en brød ind i en etageejendom på Jernbadegade. Indbrudsmanden knuste en rude og kravlede en ad vinduet, men blev efterfølgende anholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce