Annonce
Sydfyn

20.000 kroner til aktivitetsdag og nye redskaber: Thurø Gymnastik håber på nye ansigter i foreningen

Thurø Gymnastik har fået 20.00 kroner til aktivitetsdag og nye redskaber fra DIF og DGI's sommerpulje. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
Annonce

Thurø: Med en stor pose penge i hånden kan thurinerne nu glæder sig til en aktivitetsdag søndag den 23. august. Thurø Gymnastik har fået bevilliget 20.450 kroner i støtte fra DIF og DGI's sommerpulje. Med bevillingen kan foreningen se frem til en aktivitetsdag for thurinerne med præsentation af nye redskaber, konkurrencer og meget andet.

Eventansvarlig i foreningen, Mette Bjørn Breindahl, glæder sig over, at foreningen nu kan tilbyde mere kvalitet for de mindste og samtidig prøve at ramme nye målgrupper.

- Vi håber, at vi med denne bevilling kan være med til at skabe grundlag for endnu flere gode træningstimer for børn og voksne, som vi endnu ikke har set i vores forening. Pengene skal blandt andet bruges på tilskud til medlemskaber, som deltagerne til vores foreningsdag i august har mulighed for at vinde, siger hun i en pressemeddelelse.

DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt ca. 44 millioner kroner til lokale projekter i idrætsforeninger, som for eksempel medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe skunksag for retten: Udlejer købte varer for 900 kroner til mand, han hverken kendte eller forstod

Annonce