Annonce
forside

20.000 kroner i underskudsgaranti til Ærø Dog Days Vintertid

Jacob Fuglsang Mikkelsen er i gang med at skabe en vinterudgave af festivalen Ærø Dog Days. Festivalen løber af stablen den 16. februar og har blandt andet Alberte Winding på programmet. Arkivfoto: Roland Petersen

Ærø: I februar afholdes Ærø Dog Days Vintertid i Ærøskøbing, og det har fået kultur- og socialudvalget til at beslutte, at arrangementet skal have 20.000 kroner i underskudsgaranti fra den kommunale kulturpulje.

Ærø Dog Days Vintertid, som finder sted den 16. februar, er en pandant til Ærø Dog Days, som er en sommerfestival i Ærøskøbing, og ideen med en vinterudgave er, at skabe lidt liv på øen i de mørke vintermåneder.

Programmet omfatter blandt andet koncert med Alberte Winding, kunstudstilling med Jens Ostenfeldt, skattejagt og højtlæsning for børn med Katrine Sindal og Louise Kiær, fællessang med Kristian Humaidan og Karsten Hermansen og dans med dj Rosa Lux. Det hele foregår i Landbogaarden.

Arrangør Jacob Fuglsang Mikkelsen havde søgt om et tilskud på 30.000 kroner, men ender altså med at få en underskudsgaranti på 20.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Assens

Teststed løb tør for lyntest, fortæller Karina. Driftsdirektør afviser: - Det kan jeg simpelthen ikke tro på

Annonce