Annonce
112

20-årig på stoffer stoppet uden kørekort

Politiet automatiske nummerpladelæser fangede torsdag aften en 20-årig narkopåvirket mand uden kørekort ved Ring Nord. Arkivfoto: Michael Bager
En 20-årig mand fra Svendborg-området kan se frem til en klækkelig bøde efter at være blevet stoppet af en patruljevogn med automatisk nummerpladelæser på Ring Nord.

Svendborg: Torsdag aften klokken 17.25 stoppede en patruljevogns automatiske nummerpladelæser køreturen for bilist, der befandt sig på Ring Nord. Det oplyser Fyns Politi i døgnrapporten.

Nummerpladelæseren gav betjentene besked om, at føreren af den forankørende bil kunne være frakendt føreretten. En formodning der viste sig at holde stik. En 20-årig mand fra Svendborg-området, som ikke må køre bil, sad nemlig bag rattet.

Oveni sigtelsen for at have kørt bil i frakendelsestiden, som politiet kalder det, kan manden desuden set frem til en sigtelse for at være påvirket af euforiserende stoffer. Det kom frem under politiets rutinetjek af manden på stedet.

Resultatet af en blodprøve skal nu afgøre, hvor stor en bøde den 20-årige skal betale. Alene for kørslen uden føreret står manden til en bøde på 7.000 kroner, hvis det er et førstegangs-tilfælde. Er det derimod 10. gang, veksles straffen til mindst 50 dages fængsel./bjosk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce