Annonce
Middelfart

20-årig middelfarter åbner diskotek i Middelfart

Lars Vittrup og sønnen Mathias Vittrup har overtaget Temabar i MIddelfart og genåbner stedet i begyndelsen af august som Ghost Bar og Natklub, der skal henvende sig til et mere voksent publikum. Privatfoto
Mathias Vittrup og hans far Lars Vittrup har overtaget Temabar i Havnegade og genåbner stedet først i august under navnet Ghost Bar & Natklub.
Annonce

Middelfart: Efter en periode, hvor der har været stille omkring Middelfarts natteliv, sker der nu igen noget. I begyndelsen af august genåbner den nuværende Temabar med nyt navn, nyt koncept og nye ejere. Stedet er netop blevet overtaget af den 49-årige middelfarter Lars Vittrup og sønnen Mathias Vittrup på 20 år.

Mathias Vittrup, der i to år har været ansat på Bubbas Bar og Natklub, har siden Mike Juhl lukkede stedet ved årsskiftet, gået med et stærkt ønske om selv at få sit eget diskotek. Og det er nu lykkedes med faderens hjælp. Den elektrikeruddannede Lars Vittrup solgte for tre år siden sit firma Techniq Installation med 30 ansatte til entreprenørfirmaet Hoffmann og er fortsat som direktør for firmaet.

Vi vil gerne være inde i byen og har haft kik på et par forskellige lokaliteter i løbet af foråret. Men når du driver diskotek og natklub, er der både hensyn til brandsikkerhed og støj, der skal tages, samtidig skal vi også bruge noget plads, det lykkedes derfor ikke at finde noget.

Lars Vittrup direktør og nybagt diskoteksejer i Middelfart

Annonce

Umuligt at finde lokaler

Egentlig var ønsket ikke at overtage et eksisterende diskotek men at åbne i andre lokaler. Men det viste sig umuligt at finde nogle, som var egnede.

- Vi vil gerne være inde i byen og har haft kik på et par forskellige lokaliteter i løbet af foråret. Men når du driver diskotek og natklub, er der både hensyn til brandsikkerhed og støj, der skal tages, samtidig skal vi også bruge noget plads, det lykkedes derfor ikke at finde noget, fortæller Lars Vittrup.

Far og søn endte derfor med at kontakte ejeren af Temabar, vejlenseren Heinrich Schrøder, der i første omgang sagde nej til et salg. Han vendte dog senere tilbage, og det lykkedes parterne at blive enige. Lars og Mathias Vittrup overtager det anpartsselskab med tilhørende natbevilling og lejeaftale med tømrermester Peter Hansen, der ejer ejendommen.

Efterfølgende er Mathias Vittrup blevet godkendt af politiet som bestyrer af stedet, som myndighederne kræver, når man driver diskotek og natklub.

Annonce

Åbner i august

Temabar har sidste åbningsdag lørdag den 3. august, hvorefter de nye ejere skal lave stedet om, inden de genåbner det som Ghost Bar og Natklub.

- Vi har overtaget alt inventar men bruger en del penge på at ændre og modernisere det 250 kvadratmeter store lejemål, siger Lars Vittrup og understreger, at nattelivets gæster kan se frem til et fuldstændig andet sted end den nuværende Temabar.

- Der bliver tale om et helt andet koncept, siger Lars Vittrup, der lige nu kun vil løfte lidt af sløret af, hvordan den nye Ghost Bar og Natklub skal drives.

Men blandt andet vil man satse på et ældre publikum end i dag, hvor Temabar lukker gæster ind fra 16 år af.

- Ghost Bar og Natklub bliver et sted for 18-årige og op efter, kun ved ganske særlige arrangementer får 16-17-årige lov at komme ind. Samtidig har vi planer om også at holde 25-plus aftener måske med liveoptræden af lokale bands, fortæller Lars Vittrup, der er ny som selvstændig i restaurationsverdenen.

- Det er min søn, som ved noget om det her, jeg skal ikke have noget med den daglige drift at gøre, jeg er med som investor og rådgiver bagved. Jeg deltager, fordi, det er en drøm, min søn længe har haft, siger Lars Vittrup.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor meget han og sønnen har givet for Temabar.

- Men jeg kan fortælle, at det har kørt med pæne overskud de senere år, så det er bestemt ikke nogen dårlig forretning, vi køber, siger han.

Annonce

Mike Juhl giver en hånd

Far og søn får lige nu hjælp af Mike Juhl til markedsføringen på Facebook, instagram og andre sociale medier.

- Mike er kanondygtig til at skabe opmærksomhed online og har så mange følgere, at det er oplagt at bruge ham, men ellers har han ingenting med Ghost Bar og Natklub at gøre, siger Lars Vittrup.

Mike Juhl understreger også overfor avisen, at han intet har med drift og ejerskab at gøre.

- Jeg har haft 10 oplevelsesrige år i Middelfarts natteliv, det er slut nu, og du kommer kun til at se mig på den anden side af disken på den nye natklub. Jeg har startet mit egen marketingsbureau, der hjælper alle mulige firmaer, og jeg arbejder for Ghost Bar og Natklub på lige fod med mine andre kunder, siger Mike Juhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce