Annonce
forside

19-årig druknet i Svendborg Havn

Det er et sted i vandet omkring Frederiksø i Svendborg Havn, den druknede mand blev fundet lørdag formiddag. Arkivfoto: John Fredy

En 19-årig mand fra Svendborg er lørdag formiddag fundet livløs i vandet ved Frederiksø i Svendborg Havn. Politiet undersøger sagen - men formoder, at der er tale om ulykkelig hændelse - de pårørende er underrettet.

Annonce

(opdateret kl. 18:33) Svendborg: En 19-årig mand fra lokalområdet er lørdag formiddag kl 10.24 fundet livløs i vandet ved Frederiksø i Svendborg Havn.

Det fortæller Fyns Politi lørdag aften på Twitter.

Den 19-årige blev fundet i Nordre Havn, og der er formentlig tale om ulykke, skriver politiet, men er i gang med at undersøge hændelsesforløbet yderligere.

Den 19-årige blev erklæret død på stedet, og de pårørende er lørdag aften blevet underrettet.

Politiet blev alarmeret om ulykken klokken 10.26, oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen.

- Der er en, der ringer ind og siger, at de har fundet en livløs person i vandet ovre ved Frederiksøen, sagde vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen tidligere lørdag.

Fyns Politi har afhørt den mand, der alarmerede politiet, og som sagt nu i gang med at undersøge, hvad der skete i forbindelse med ulykken. Det handler ifølge vagtchefen bl.a. om at finde ud, hvem han var sammen med før han endte i vandet.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce