Annonce
Indland

18-årig anholdt i morges: Varetægtsfængslet i fire uger

En 18-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Odense torsdag i en sag om grov vold og narkohandel, hvor en anden mand også blev fængslet i fire uger. Han sad i forvejen varetægtsfængslet i sagen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

En 18-årig skal tilbringe de næste fire uger i varetægtsfængsel efter et grundlovsforhør torsdag eftermiddag - han er sigtet for narkohandel og grov vold på marinaen i Bogense i november. Ifølge ofret skete overfaldet i ledtog med flere andre. En af dem sidder i forvejen varetægtsfængslet og blev i dag også fængslet i yderligere fire uger.

En 18-årig fynsk mand blev torsdag morgen anholdt af Fyns Politi i en sag om grov vold og narkohandel på marinaen i Bogense. Allerede få timer efter var der kort proces, da den 18-årige i et grundlovsforhør ved Retten i Odense blev varetægtsfængslet i fire uger.

Anklager Rasmus Maahr Hansen havde bedt om lukkede døre i sagen om overtrædelse af paragraf 245, som omhandler grov vold, og handel med narko, paragraf 191,1, på marinaen i Bogense tilbage i november sidste år. Ifølge ofret skulle der være flere gerningsmænd til det voldelige overfald, som fandt sted den den 28. november klokken 20.36. Derfor havde anklageren bedt om at få lukket dørene i sagen, som egentlig blot skulle have handlet om en såkaldt fristforlængelse.

En af de andre påståede gerningsmænd, som også er sigtet i sagen, sidder nemlig i forvejen varetægtsfængslet, og det ser anklagemyndigheden gerne, at han bliver ved med af hensyn til efterforskningen.

- Men da vi så kan gå ud og anholde den 18-årige tidligere på dagen, bliver han lige pludselig også del af forløbet i dag, siger anklager Rasmus Maahr Hansen, som ikke kan fortælle yderligere på grund af de lukkede døren.

- Men jeg kan sige, at han nægter sig skyldig, siger han.

Nu kan de to mænd altså begge se frem til fire ugers varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce