Annonce
OB

Casper Nielsen har fået et tilbud

OBs Casper Nielsen har fået et tilbud fra en anden klub. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Forsvarsspiller Teitur Magnússon hentes til Ådalen i løbet af kort tid

FODBOLD: Casper Nielsen har fået et tilbud fra en formentlig udenlandsk klub og den kun 17-årige islandske forsvarstalent Teitur Magnússon er på vej til Danmark for at skrive under på en kontrakt med OB, skriver det islandske netmedie fótbolti.net.

Efter kampen mod Næsby sagde OB's dynamiske midtbanespiller om tilbuddet fra en anden klub:

- Jeg tager det roligt. Jeg synes selv, at jeg har haft fin sæson, og det er der andre har bemærket. Jeg ser ingen grund til at pakke det ind og for det kommer bare ud på en anden måde. Men det er ikke sikkert, at der sker noget. Jeg har en kontrakt, som jeg forholder mig til. Jeg har over en lang periode talt forlængelse af min kontrakt med OB, sagde Casper Nielsen, som har udløb til næste sommer.

- Jeg afventer, om der kommer et konkret tilbud. Jesper Hansen (red.: OB's sportsdirektør) og min agent er i dialog og transfervinduet er langt endnu. Det skal føles rigtigt for mig og for OB. Jeg er glad for at være her, men jeg er 25 og vil gerne ud og prøve mig selv af en dag, og det er også med i mine overvejelser. Prisen skal være rigtig og der er interesse, som jeg kigger på, tilføjede Casper Nielsen.

Omvendt er Teitur Magnússon på vej til Ådalen og ifølge fótbolti.net har VfB Stuttgart og Parma været interesseret i islændingen.

Magnusson var i januar med i en intern træningskamp på OB's Superliga-hold. Her virkede Magnusson stærk ved siden af Jeppe Tverskov og ud over sin højde, har han en meget sikker højre fod.

OB brugte ham som stopper, men han kan også spille højre back. Siden deltog han i Kai Thor Cup for OB og spillede et kvarter for Superliga-holdet i en træningskamp i Aarhus mod AGF.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vold under ishockeykamp: Nu er dommen faldet

112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce