Annonce
OB

17-årige Obbekjær på spring

Daniel Obbekjær er klar til at starte inde mod AC Horsens. Foto: Michael Svenningsen
Skaderne baner vej for OB's 17-årige stopper
Annonce

FODBOLD: Det kan meget vel blive 17-årige Daniel Obbekjærs chance, at Jeppe Tverskov og Ramon Leeuwin begge blev skadet i kampen mod FC Midtjylland i søndags.

- Det er logisk, at min chance bliver større, når der er mange skader. Selvfølgelig har jeg har jeg gjort lidt ekstra i denne uge, men ellers forberedt mig, som jeg altid gør. Jeg er klar, hvis de får brug for mig, siger tårnhøje Daniel Obbekjær, der heller ikke deltog i U19-holdets træningskamp mod Hvidovres U21-hold i Ådalen af samme grund.

- Det kan godt være lidt svært at koncentrere sig både om U19-holdet og Superliga-holdet. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg helst vil spille på Superligaen, men det er i kampene, at man udvikler sig. Derfor har det været dejligt at have kampene på U19-holdet at udvikle sig i, sagde Daniel Obbekjær efter lørdagens træning.

Han debuterede sidste sæson i en allerede tabt udekamp mod FC København, spillede 20-25 minutter mod Horsens og fik første halvleg i Aalborg mod AaB.

- Horsens gik fint med en masse luftdueller. Oppe i Aalborg var vi ikke gode som hold, og jeg spillede bestemt ikke min bedste kamp, og må være helt ærlig at sige, at min præstation ikke var god. Det er selvfølgelig nemmere at komme ind på et hold, der fungerer. Det gjorde det ikke i Aalborg, men det er en af de udfordringer, der er i fodbold. Der er hele tiden udfordringer.

- I Horsens skal vi være klar til en masse slåskampe og fight, lave mange forgæves løb og gå ind i duellerne, også selv om chancen for at vinde dem ikke altid er så stor. Så må man tage en for holdkammeraten, og så skal vi nok vinde i sidste ende, sagde en optimistisk Daniel Obbekjær.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce